„Žalgiris“ negailestingai sutriuškintas Madride

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ (13/11) krepšininkai gavo skaudžią pamoką 24-ojo Eurolygos turo rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 69:96 (24:22, 14:31, 14:23, 17:20) pralaimėjo Madrido „Real“ (17/7) ekipai.

Isaiah Tayloras ir Rolandas Šmitas susitikimą pradėjo taikliais tritaškiais, o Ignas Brazdeikis surinko septynis taškus iš eilės – 13:13. Kevarriusas Hayesas ir Laurynas Birutis įmetė po dvitaškį, dar du taškus pridėjo I.Brazdeikis, keturiais pasižymėjo Tomas Dimša, o Arnas Butkevičius įmetė baudos metimą – 24:22.

Tašką nuo baudų metimo linijos įsirašė L.Birutis, A.Butkevičius taikliai metė iš toli, tačiau daugiau nei tris minutes taškų pelnyti negalėję žalgiriečiai jau vijosi varžovus – 27:39. Baudos metimą vėliau realizavo Edgaras Ulanovas, Lukas Lekavičius smeigė tritaškį, o komandą gelbėti mėginęs I.Brazdeikis pelnė dar septynis taškus – 38:53.

Po pertraukos penkis taškus surinko L.Lekavičius, E.Ulanovas sumetė du baudų metimus, bet varžovai tolo – 45:72. Per likusią kėlinio dalį po dvitaškį pataikė K.Hayesas ir T.Dimša, o A.Butkevičius kėlinį uždarė trijų taškų vertės metimu – 52:76.

Dvitaškį įmetė A.Butkevičius, savo taškų sąskaitas atsidarė Dovydas Giedraitis ir Achille Polonara, o R.Šmitas surinko keturis taškus – 62:84. Metimu iš po krepšio pasižymėjo L.Birutis, o dvikovos pabaigoje I.Tayloras dar sumetė penkis taškus iš eilės – 69:96.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 16, I.Tayloras 8, L.Lekavičius 8, A.Butkevičius 8 (2 per. kam.), R.Šmitas 7, T.Dimša 6, L.Birutis 5, K.Hayesas 4, E.Ulanovas 3, A.Polonara 2 (6 atk. kam.), D.Giedraitis 2, K.Lukošiūnas 0.

„Real“: D.Musa 17, W.Tavaresas 16, G.Deckas 12, N.Williamsas-Gossas 12.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindaugas

Mindaugas portretas
Kas dyrba su biruciu koks fizinis jo paruošimas prie havaresa,heizas per ,emas per jį lipa,Birutis meparuostas fiziškai,neprasutosinutes kad numušti realo banga,tada įvyko lūžis paleistas žaidimas per minutes pertraukėlės neemima, kad numušti realo banga Algiris prasileido 10 taškų,ir paleido varžybas Kodėl fiziškai meparuostas Birutis prieš.tavaresa,kodėl paleido antre kėlinį neprasydamas kaziys pertraukėlės ir leizdamaas pabekti realių paleido varžybas...Kazio naeparuosimas paleistos varzybos

Mindaugas

Mindaugas portretas
Treniruotės neatitdirnbtos fizinis pasirengimas meparuostas kas dyrba su norinčių fiziškai kad bent galėtų havaresa ir attraukineti neleisti prie lentos,kur minučių pertraukėlės kaip reike stabdyti žaidimą kai realas gaudo banga 10 akių vie praleistą per laikų neprasytos.minutes kad nepristabdytas realo bėgimas,tai čia bu vo atram kėlinį kaip dar nepakeistas žaidimas,paskui jau vėlu buvo,čia ne Neptūną treniruoja,trenerio pralaimėtos varžybos

ttt

ttt portretas
Užgesusių širdžių, apsiblaususių akių, be gėdos jausmo komanda. Net minimalios savigarbos neparodė. Gėda. Pralošti ne gėda, kai kovoji, bet kai tik aikštėje bėgioji kaip neišsipagiriojęs, nesuvokiama.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių