„Žalgiris“ sutriuškino ASVEL krepšininkus

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ (15/13) krepšininkai iškovojo ir antrą pergalę dvigubos Eurolygos savaitės metu. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 85:67 (16:22, 31:15, 18:13, 20:17) įveikė Vilerbano ASVEL (8/20) krepšininkus.

Keturis taškus iš eilės vos prasidėjus mačui pelnė Lukas Lekavičius, baudos metimą realizavo Ignas Brazdeikis, po puolime atkovoto kamuolio dvitaškį įmetė Kevarriusas Hayesas, tačiau varžovų atkarpa buvo geresnė – 7:14. Isaiah Tayloras taip pat pelnė keturis taškus iš eilės, I.Brazdeikis taikliai metė iš labai toli, o du baudų metimus realizavo Rolandas Šmitas – 16:22.

Penkis taškus surinko I.Brazdeikis, po du taškus iš po krepšio sumetė Achille Polonara ir Laurynas Birutis, dar šešis taškus pelnė I.Tayloras, o po A.Polonaros tritaškio kauniečiai buvo priekyje – 34:32. Po verpstės dar vieną dvitaškį įmetė ir tolimą metimą smeigė I.Tayloras, po jo perdavimo iš viršaus įdėjo ir vėliau po puolime atkovoto kamuolio du taškus pelnė L.Birutis, baudos metimą realizavo Arnas Butkevičius, o I.Brazdeikis pataikė vidutinio nuotolio metimą su varžovo pražanga – 47:37.

Nelengvą vidutinio nuotolio metimą per rankas įmetė A.Butkevičius, tris taškus pridėjo R.Šmitas, o penkiais pasižymėjo E.Ulanovas – 57:40. I.Brazdeikis pats užbaigė dvi atakas ir surinko keturis taškus, taškais pasibaigusį reidą po krepšiu surengė ir dar du baudų metimus sumetė L.Lekavičius – 65:50.

E.Ulanovas smeigė tritaškį, du tolimus metimus įmetė A.Polonara, o R.Šmitas pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga – 77:60. Tomas Dimša įsirašė penkis pirmuosius savo taškus, o I.Brazdeikis įmetė dar vieną tritaškį – 85:67.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 19 (2 per. kam.), I.Tayloras 15, A.Polonara 11 (6 atk. kam.), E.Ulanovas 8, R.Šmitas 8, L.Lekavičius 8, L.Birutis 6 (7 atk. kam.), T.Dimša 5, A.Butkevičius 3, K.Hayesas 2, K.Lukošiūnas 0, D.Giedraitis 0.

ASVEL: J.Mathewsas 18, D.Bostas 10, Y.Fallas 10.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
Šaunu ,vyrai su pergale,ir toliau žaiskit kauniečiu džiaugsmui,tikimes atkrintamuju ir PERGALIU

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Būtų patys pralaimėję tokiu skirtumu tai žurnaliūgos pasakytų jog ,,ŽALGIRIS,, NUSILEIDO .

Jus rimtai

Jus rimtai portretas
Tokia ir buvo puolimo mintis. Jeigu yra pranasumas, zaisti 'po viena', be deriniu. + panaudoti visi 12 zaideju dar iki pertraukos. Akivaizdu, kad tikslas buvo laimeti siandien ir pasilikti jegu sekmadieniui.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių