„Žalgiris“ Š. Jasikevičiaus auklėtiniams metė rimtą iššūkį, bet atsidūrė ties prarajos riba

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pralaimėjo ir antrąsias Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 81:89 (21:20, 23:25, 22:23, 15:21) nusileido „FC Barcelona“ ekipai.

Dvitaškiais susitikimą pradėjo Rolandas Šmitas ir Isaiah Tayloras, Edgaras Ulanovas smeigė tritaškį, o Ignas Brazdeikis surinko penkis taškus – 12:9. Keturis taškus iš eilės pelnė Arnas Butkevičius, o kėlinį penkiais iš eilės užbaigė E.Ulanovas – 21:20.

Laurynas Birutis surinko šešis taškus, Achille Polonara įdėjo iš viršaus, I.Brazdeikis įmetė vidutinio nuotolio metimą, o I.Tayloras surengė reidą po – 33:31. E.Ulanovas smeigė tritaškį, po du taškus įsirašė I.Brazdeikis, Kevarriusas Hayesas, Dovydas Giedraitis ir Tomas Dimša – 44:45.

I.Tayloras pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga, E.Ulanovas ir L.Birutis realizavo po du baudų metimus, o Lukas Lekavičius smeigė tritaškį – 54:55. L.Lekavičius taip pat sumetė du baudų metimus, septynis taškus iš eilės surinko I.Brazdeikis, kėlinio pabaigoje dvitaškiu pasižymėjo T.Dimša, o K.Hayesas įmetė baudos metimą – 66:68.

R.Šmitas dukart taikliai metė iš toli, I.Brazdeikis pridėjo baudos metimą, o A.Butkevičius pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga – 76:78. L.Birutis įdėjo iš viršaus, I.Brazdeikis pataikė tolimą metimą, tačiau varžovai pabaigą sužaidė geriau ir kauniečiams teko pripažinti pralaimėjimą – 81:89.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 20, E.Ulanovas 13, L.Birutis 10, R.Šmitas 8, A.Butkevičius 7, I.Tayloras 7, L.Lekavičius 5, T.Dimša 4, K.Hayesas 3, A.Polonara 2, D.Giedraitis 2.

„FC Barcelona“: J.Vesely 26, N.Mirotičius 22.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ko čia siuntat?

Ko čia siuntat? portretas
8 vieta puikiai atspindi dabartinio zalgirio visapusiškas galimybes.Vidutinio lygio ,nedidėlių finansinių galimybių komanda su pinigus atkalinėjančiais vidutinybėmis samdiniais.

RASEINIAI

RASEINIAI portretas
SVEIKINIMAI SARUI PUIKUS KREPSININKAS BUVO IR TRENERIS PUIKUS

Nulis

Nulis portretas
Puikios rungtynės geras žaidimas. Apie teisėjus... Blogam šokėjui ir kiaušiniai trukdo. Viskas bl per tą jokubaiti. Jei butu prametęs ta tritaškį 4 gale kur perlaužė rungtynes būtu žalia balta triumpfave. Aš tik nesuprantu kaip toks kaip jokubaitis gali imesti tada kada visai nereikia. Ji biski prismaugt reikia lietuvelei
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių