„Žalgiris“ domisi galimybe susigrąžinti A. Milaknį

Artūras Milaknis po vienerių metų pertraukos gali vėl sugrįžti į Kauno „Žalgirį“. Portalas „24sek.lt“ praneša, kad kauniečiai domisi galimybe iš Kazanės UNIKS susigrąžinti snaiperį.

A. Milaknis su Rusijos komanda praėjusią vasarą sudarė dvejų metų kontraktą. A. Milaknis tuomet „Žalgirį“ galėjo palikti aukštai iškelta galva – jis tapo naudingiausiu LKL finalo serijos žaidėju.

A. Milaknis birželio 20-ąją, pirmąją Lietuvos rinktinės stovyklos dieną, tvirtino, kad ir toliau žais UNIKS gretose.

„Taip, dar turiu galiojančią sutartį ir toliau žaisiu Kazanėje“, – tuomet sakė atakuojantis gynėjas.

Kazanėje snaiperis pradėjo savo legionieriaus karjerą. Visgi tinklalapiui „BasketNews.lt“ A. Milaknis pripažino, kad tikėjosi kur kas sėkmingesnio sezono.

„Sezonas buvo banguotas ir galbūt susiklostė ne taip, kaip tikėjausi, tačiau viskas išėjo į naudą. Patekome į Eurolygą, visi liko patenkinti sezonu, o aš į namus išvykau geros nuotaikos“, – pasakojo A. Milaknis.

Krepšininkas antroje sezono pusėje gaudavo vis mažiau minučių iš trenerio Jevgenijaus Pašutino, o kartais visai nepasirodydavo ant parketo.

A. Milaknis Europos taurėje vidutiniškai per 20 minučių pelnydavo po 6,9 taško (37,3 proc. trit.) ir atkovodavo po 1,3 kamuolio. Vieningoje lygoje A. Milaknis rinkdavo po 7,8 taško ir 1,4 atkovoto kamuolio.

Prisijungęs prie Lietuvos rinktinės, krepšininkas taip pat nedemonstruoja geriausio žaidimo. Jis vidutiniškai per 13 minučių pelno po 2,7 taško. Draugiškose rungtynėse užsikirto pagrindinis A. Milaknio ginklas – jis pataikė tik du tritaškius iš 12 bandymų (16,7 proc.).

30-metis 195 cm ūgio žaidėjas „Žalgiryje“ rungtyniavo 2007-2011 ir 2013-2015 metais.

A. Milaknio tritaškiai į CSKA krepšį:



NAUJAUSI KOMENTARAI

adas

adas portretas
Tas žmogus ginasi prastai, daugiau praleidžia, negu įmeta.

kaunietis

kaunietis portretas
Ar ne geriau butu ZALGIRIO vadovams pasidometi GRIGONIU,o ne Milakniu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių