„Žalgiris“ svečiuose nepasipriešino Š. Jasikevičiaus auklėtiniams

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ (13/13) krepšininkai Eurolygos išvykos rungtynėse pripažino Barselonos „FC Barcelona“ (18/8) ekipos pranašumą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai varžovams pralaimėjo rezultatu 74:93 (17:19, 19:27, 18:31, 20:16).

Susitikimo pradžioje Kevarriusas Hayesas, Ignas Brazdeikis ir Isaiah Tayloras įmetė po dvitaškį, o Edgaras Ulanovas surinko keturis taškus – 10:7. Po du taškus įsirašė Lukas Lekavičius ir Laurynas Birutis, dar vieną metimą iš po krepšio pridėjo K.Hayesas, o Tomas Dimša pasižymėjo taikliu baudos metimus – 17:19.

Achille Polonara pataikė iš toli, dvitaškius sumetė Rolandas Šmitas ir Arnas Butkevičius, o I.Brazdeikis realizavo tris baudų metimus – 27:33. Po dvi baudas sumetė E.Ulanovas ir A.Polonara, tašką pridėjo L.Birutis, o L.Lekavičius ir A.Butkevičius įsirašė po dar du taškus – 36:46.

Po pertraukos I.Brazdeikis pelnė du taškus su varžovo pražanga, baudų metimu pasižymėjo E.Ulanovas, keturiais taškais blykstelėjo K.Hayesas, bet skirtumas augo – 44:62. A.Butkevičius, R.Šmitas ir I.Tayloras surinko po du taškus, o L.Birutis dar pridėjo keturis – 54:77.

R.Šmitas pataikė vidutinio nuotolio metimą, L.Birutis ir I.Brazdeikis pataikė metimus su varžovų pražangomis, o A.Polonara smeigė tritaškį – 65:84. L.Birutis pridėjo dar du taškus, dviem taškais su varžovo pražanga pasižymėjo L.Lekavičius, o dvikovos pabaigoje keturis taškus dar surinko I.Brazdeikis – 74:93.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 15, L.Birutis 12, K.Hayesas 8, A.Polonara 8, E.Ulanovas 7 (3 per. kam.), L.Lekavičius 7, A.Butkevičius 6 (4 rez. perd.), R.Šmitas 6, I.Tayloras 4, T.Dimša 1, D.Giedraitis 0.

„FC Barcelona“: N.Mirotičius 28, T.Satoransky 12, S.Sanli 10.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ŽALGIRIO komandai daro GĖDĄ visi importiniai

ŽALGIRIO komandai daro GĖDĄ visi importiniai portretas
" inteligentai", kurie žaidžia taip , lyg a t o s t o g a u t ų . Senai reikėjo išvyti.-- Daug geresnių turime Lietuvoje savų.

rr

rr portretas
Vatiniai, raminkitės, kad turite problemų su protu ir taip visi žino.

....

....  portretas
Nevykeliai prakiso, nes nebuvo ukru veliavu....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių