„Žalgiris“ Barselonoje neprilygo Š. Jasikevičiaus auklėtiniams

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pralaimėjimu pradėjo Eurolygos ketvirtfinalio seriją su „FC Barcelona“. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pirmosiose serijos rungtynėse išvykoje rezultatu 69:91 (13:25, 18:23, 22:18, 16:25) nusileido Šarūno Jasikevičiaus treniruojamai komandai.

Dvitaškį iš po krepšio įmetė Kevarriusas Hayesas, du baudų metimus realizavo Isaiah Tayloras, bet varžovų pradžia buvo geresnė – 4:11. Per likusią kėlinio dalį keturis taškus surinko Tomas Dimša, du taškus pridėjo Laurynas Birutis, o Achille Polonara įmetė dvitaškį su varžovo pražanga – 13:25.

Keturis taškus iš eilės surinko Ignas Brazdeikis, komandos draugo metimą pataisė A.Polonara, bet skirtumas augo – 19:35. Dovydas Giedraitis pataikė du vidutinio nuotolio metimus, A.Polonara smeigė tritaškį, o K.Hayesas kėlinį užbaigė penkiais taškais iš eilės – 31:48.

Po pertraukos dvitaškius sumetė Edgaras Ulanovas ir D.Giedraitis, o I.Brazdeikis pasižymėjo keturiais taškais – 39:54. L.Lekavičius smeigė tritaškį ir sumetė du baudų metimus, reidą po krepšiu taškais užbaigė I.Brazdeikis, L.Birutis surinko keturis taškus, o kėlinio pabaigoje dvitaškį iš po krepšio įmetė Arnas Butkevičius – 53:66.

E.Ulanovas įmetė dvitaškį, R.Šmitas realizavo du baudų metimus, o skirtumas dar labiau augo – 57:81. Keturiais taškais pasižymėjo I.Brazdeikis, po du taškus pridėjo K.Hayesas ir T.Dimša, D.Giedraitis dvikovą užbaigė keturiais taškais iš eilės, bet žalgiriečiams teko pripažinti varžovų pranašumą – 69:91.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 14, D.Giedraitis 10, K.Hayesas 9, A.Polonara 8 (2 per. kam.), L.Birutis 7, T.Dimša 6, L.Lekavičius 5, E.Ulanovas 4, I.Tayloras 2, R.Šmitas 2, A.Butkevičius 2 (2 per. kam.), K.Lukošiūnas 0.

„FC Barcelona“: S.Sanli 17, N.Mirotičius 15, R.Jokubaitis 12.



NAUJAUSI KOMENTARAI

slykstus jasikevicius

slykstus jasikevicius portretas
zinodamas visas zalgirio silpnas vietas uz pinigus parsiduoda,siais laikais mazai patriotu,pinigai valdo

jk

jk portretas
vaizdelis nekoks,panašu vyrai perdege, sudetis aišku musu silpnesne ,tačiau reik kovoti iki galo

Anonimas

Anonimas portretas
Puiki 7 vieta Europoje,aukščiau bambos neiššoksime,biudžetas ne tas,nėra žvaigždžių,sėkmė s mūsų darbininkamas,kurie aria,sėkmės,ir jokio negali būti čia žeminimo jų.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių