„Žalgiriui“ – dar daugiau A. Sabonio dėmesio: jis tapo klubo Garbės prezidentu

  • Teksto dydis:

Naują krepšinio sezoną Kauno „Žalgiris“ pasitinka vėl su pozityvia naujiena: legendinis Lietuvos krepšininkas Arvydas Sabonis – klubo Garbės prezidentas.

Šiemet pavasarį A.Sabonis savo turėtas „Žalgirio“ akcijas pardavė klubo direktoriui Pauliui Motiejūnui, tačiau nuo veiklos neatsitraukė.

Buvęs ilgametis žalgirietis ir toliau aktyviai dalyvauja organizacijos vadybos darbuose, o dabar klubo reikalams skirs dar daugiau dėmesio.

„Prie „Žalgirio“ organizacijos prisijungė nauji ir jauni žmonės. Tai buvo geras sprendimas, kuris ateityje stiprins ir „Žalgirio“ komandą. Mano pareigos bus kaip ir visada – kažkuo padėti, kažkur nuvažiuoti, atstovauti“, – tinklalaidei „#ŽalgirisOnAir“ sakė A.Sabonis.

Buvęs Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas padės karjerą baigusiam ir „Žalgirio“ organizacijoje likusiam Pauliui Jankūnui.

„Nesakyčiau, kad būsiu mentoriumi, bet jeigu jis norės – kalbėsimės, jeigu matys, kad kažkas yra vertingo – pasiims. Kartu ir jaunimą pažiūrėsime, bus kitų darbų“, – teigė A.Sabonis.

„Žalgirio“ klubo Garbės prezidentas taip pat įvertino Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės galimybes Europos čempionato finalo turnyre.

„Medaliai? Žinoma, kad gali iškovoti. Bus matyti, kaip seksis, pirmos trejos rungtynės daug ką parodys. Svarbu, kad visi būtų sveiki, kad gerai judėtų kamuolys. Jeigu nebus, kaip sakoma, gimdymo, manau, vyrai gali užsikabinti. Jeigu yra tikslas kažką pasiekti, koks skirtumas,  su kuo žaisti? Esmė, kad reikės žaisti su gerais varžovais, Europoje nebėra komandų, į kurias galima numoti ranka. Visus reikia gerbti ir visiems mačams ruoštis 100 proc.“, – tvirtino A.Sabonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pidaras Ručys

Pidaras Ručys portretas
Galės alaus jiems nupirkti,nealkoholinio.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
geriau tegu papasakoja kaip į kauniečių kišenę įlindo ir užsidirbo pinigų su žalgirio akcijomis , kurias savivaldybė privalėjo perimti , nes tai kauniečių pinigai , o ne šito ale garbės dilbos

W

W portretas
Turėtu ir alga gauti .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių