Pereiti į pagrindinį turinį

5 "liekninančios" šukuosenos

5 "liekninančios" šukuosenos
5 "liekninančios" šukuosenos / Shutterstock nuotr.

Jūsų plaukai gali būti priemonė svoriui prarasti. Iš tiesų kilogramų gal ir neatsikratysite, bet atrodyti galite liekniau.

Iškarpyti kirpčiai: skirtingais sluoksniai iškarpyti kirpčiai sušvelnina veido apvalumą ar kvadratinę veido formą. Šis stilius tinka visoms. Trumpesnės sruogelės ties skruostikauliais pabrėš jūsų veido kaulų struktūrą.

Trumpesni plaukai: neapsigaukite galvodamos, jog ilgi plaukai jus priverčia atrodyti plonesnėmis. Trumpi plaukai gerai atrodo pilnesnio veido moterims. Jei plaukai per ilgi, jie gali „nutempti“ dėmesį į tas vietas, į kurias nesinorėtų, kad aplinkiniai per daug žiūrėtų. Žinoma, renkantis trumpą šukuoseną, reikia atkreipti dėmesį į kaklo ilgį. Kuo ilgesnis kaklas, tuo trumpesnę šukuoseną galima rinktis.

Pridėkite spalvos: subtilios šviesios sruogelės gali praskaidrinti kiekvieną veidą. Jei esate brunetė, nebijokite pridėti šviesesnės spalvos. Šviesias sruogeles geriausia šukuoti į viršų, nuo veido.

Venkite storų kirpčių: mada storų kirpčių ateina ir praeina, bet net ne per vešlius kirpčius sunku prižiūrėti. Geriausia plaukus šukuoti į viršų ir išsirinkti kuo „aukštesnę“ šukuoseną. Tai pailgins jūsų veidą.

Nepamirškite veido formos: Plaukų modeliuotojai pritaria, kad natūralumas yra gerai. Tačiau verta nepamiršti savo veido formos. Pavyzdžiui, jei jūsų veidas – širdies formos, plaukus šukuokite perskyrę per vidurį. Apvalesnių veidų šeimininkės turėtų šukuoti plaukus į kurią nors pusę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų