Pereiti į pagrindinį turinį

10 patarimų, kaip lovoje vyrą išvesti iš proto

2013-01-29 22:00
10 patarimų, kaip lovoje vyrą išvesti iš proto
10 patarimų, kaip lovoje vyrą išvesti iš proto / Shutterstock nuotr.

Vyrai retai išsako savo slaptus seksualinius troškimus moterims, tačiau yra keletas bendrų troškimų, kurių nori daugelis vyrų. Perskaityk juos ir suteik jam tai, ko jis trokšta.

Subtiliai užsimink. Jei mestelsi jam keletą užuominų apie tai, ko nori, ir parodysi jam, jis tai tikrai įvertins. Vyras, kuris tave tikrai myli, jaus palaimą pamalonindamas tave. Tad kalbėkis su juo ir pasakyk jam, ką daryti, ko tu norėtum arba kur užtrukti ilgėliau, jeigu tau tai patinka.

Apsvaigink jį laukiniu judesiu. Padaryk ką nors netikėto, sujudėk taip erotiškai, kad jis to greit nepamirštų.

Pasiūlyk įvairovę. Greičio, pozų ir stiprumo įvairovė gali labai maloniai nuteikti. Nesvarbu, ar dar tik įžanga, ar jau veiksmas, judesių įvairovės netikėtumas sustiprins jo pojūčius.

Pasirūpink ir savimi. Nors vyrams patinka patenkinti moterį, tačiau, jeigu ir be jo pastangų jau būsi pusiaukelėje, jam bus itin gera.

Surenk staigmeną. Vyrų ego glosto vien jau žinojimas, kad yra geidžiami. Nustebink jį spontanišku aktu. Tai tikrai padės jį laimėti. Jis to tikrai greitai nepamirš.

Nesidrovėk būti išdykusi. Žinome, kad norisi palaikyti geros mergaitės įvaizdį. Vyrai tai vertina, tačiau taip pat jiems gera žinoti, kad su savo mylimuoju tu gali būti ir kitokia, kad labai jo geidi.

Leisk jam grožėtis. Palikdama kelis drabužėlius ant savęs leisi jam tave nurengti. Tai jį sujaudins. Pasistenk, kad kai tai vyks, būtumėte prieš veidrodį. Turėtų būti karšta.

Tapk šiurkšti. Taip, kartais jis nori šiurkščiai ir jam patiks, jeigu žinos, kad ir tu to nori. Išlaisvink jo žvėrį ir pasakyk, kad tau labai gera.

Perimk. Kartais vyrai tiesiog nori atsipalaiduoti, gulėti ir mėgautis. Tai viena iš pagrindinių jų fantazijų.

Vilkėk jo mėgstamus apatinius. Parodyk, kad rūpiniesi savimi vilkėdama drabužius, kurie jam patinka.

Parengta pagal „The Times Of India“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų