Pereiti į pagrindinį turinį

Ar verta skubėti ir atsiduoti? (testas merginoms)

2012-09-20 18:00
Ar verta skubėti ir atsiduoti? (testas merginoms)
Ar verta skubėti ir atsiduoti? (testas merginoms) / Shutterstock nuotr.

Dailiosios lyties atstovėms kartais sunku nuspręsti, ar su naująja simpatija jau laikas pereiti prie artimesnių santykių, ar dar luktelti.  Žinoma, kad ieškant atsakymo pirmiausia pravartu klausyti savo širdies ir proto, ignoruoti draugių patarimus.  Atlik šį testą ir jūs viską suprasite. Atsakymą sužinosi suskaičiavusi, kurių atsakymų surinkai daugiausia.

1. Kaip jūs kartu leidžiate laiką?

a) Kiekvieną kartą – vis kitaip. Galime tiesiog vaikščioti po parką, po miestą – nesvarbu, kur, mums visada įdomu būti kartu ir smagu.

b) Kiekvieną kartą iš anksto apgalvojame mūsų kultūrinių programų maršrutą: kino teatras, kavinė ir t. t. Išgyvename gražiausią santykių periodą.

c) Įprastai neturime ką veikti kartu, tačiau taip būna ne visada. Situaciją galima ištaisyti alkoholiniais gėrimais ir seksu.

2. Tu jo geidi?

a) Jis man patinka ir yra mano skonio. Tačiau mes visai neseniai susipažinome, todėl aš dar gėdijuosi demonstruoti jam savo jausmus.

b) Taip, aš kraustausi dėl jo iš proto, bet turiu dar palaukti, kad pelnyčiau pagarbą.

c) Manau, kad apetitas ateina bevalgant. Todėl iš pradžių seksas, o po to pagalvosime...

3. Kaip jis parodo, kad geidžia tavęs?

a) Elgiamės dorai ir romantiškai. Apsiribojame apsikabinimais ir bučiniais.

b) Greičiausiai, kad nori. Jis visada bando mane sugundyti veiksmais ir žvilgsniu.

c) Jis – vyras, kuris iš prigimties nori sekso.

4. Kokie tavo ateities planai jūsų santykių atžvilgiu?

a) Rimtas romanas, galbūt ir vedybos.

b) Geidžiu aistringos meilės.

c) Viskas priklauso nuo jo. Jei jis bus dėmesingas ir geras vaikinas, galime ir toliau susitikinėti. Jeigu nesutiksiu geresnio, gali būti, kad tapsiu jo žmona.

5. Kokie jo ketinimai dėl jūsų santykių ateities?

a) Manau, kad rimti.

b) Sunku pasakyti.

c) Manau, kad jis tiesiog nori įsitempti mane į lovą.

Rezultatai:

Daugiausia A:  jūs susitikote šiame gyvenime ne šiaip sau, tarp jūsų daug bendro. Jis patikimas žmogus, jei jis nori su tavimi mylėtis, tai nereiškia, kad siekia įtraukti į savo asmeninių pergalių sąrašą. Neverta jaudintis, seksas su šiuo vaikinu tikrai nepakenks santykiams. Jūs jau esate pakankamai artimi, tad pirmoji naktis taptų įsimintinu įvykiu  gyvenimuose.

Daugiausia B: tu esi įsimylėjusi, tave traukia prie jo. Greičiausiai, jūsų jausmai yra abipusiai. Galbūt, tu baiminiesi, kad jis tau jaučia tik seksualinį potraukį ir permiegojęs mes. Todėl tu bandai jo kantrybę, tempdama gumą ir bandydama užsitarnauti jo pagarbą, todėl neatsiduodi jam nei po pirmojo, nei po trečiojo pasimatymo.  Tu baiminiesi be reikalo, nes meilės seksu nesugadinti.  Nuolatinės jo užuominos apie seksą visiškai nereiškia, kad jam reikia „tik to“. Būk nuoširdi, papasakok jam apie savo baimes – tapsite dar artimesni.

Daugiausia C: panašu, kad jis tau apskritai ne itin patinka. Manai, kad po sekso jūs suartėsite? Gyveni vadovaudamąsi principu „geriau toks, nei jokio“?  Neverta susitikinėti su kažkuo tik todėl, kad geresnių variantų kol kas nesimato.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų