Pereiti į pagrindinį turinį

Gundykite lūpomis, kojomis ir plaukais

2012-09-11 12:33
Gundykite lūpomis, kojomis     ir plaukais
Gundykite lūpomis, kojomis ir plaukais / Shutterstock nuotr.

Jei norite vyro dėmesį atkreipti į save be žodžių, reikia žinoti gestų kalbą ir ypatingo elgesio stiliaus taisykles.

Prisiminkite tas gyvenimo akimirkas, kai jautėtės gerai, ramiai ir maloniai, o kūnu lakstė šiurpuliukai. Jei norite nusiteikti labiau erotiškai, prisiminkite karščiausias savo gyvenimo akimirkas.

Po to aiškiai įvardinkite sau tikslą, kurio sieksite. Formuluokite užduotį sau aiškiai, kad jos įvykdymas priklausytų ne nuo kitų žmonių, o tik nuo jūsų.

Plaukai – vienas svarbiausių seksualumo simbolių. Atsisėskite prieš vyrą, kurį norite pavergti, palieskite savo plaukus ranka, pakedenkite juos, paglostykite. Kai kurie vyrai lyg užhipnotizuoti gali stebėti, kaip moteris vinioja ant piršto savo plaukus.

Lūpos: jas galite šiek tiek praverti, tik pasitreniruokite iš anksto prieš veidrodį, kad tai darytumėte tinkamai. Kitaip galite atrodyti taip, lyg žiovautumėte.

Kojos: periodiškai keiskite poziciją, perkeldama vieną koją ant kitos. Vyrus tiesiog verčia prakaituoti poza, kai moterys kryžiuoja kojas kuo aukščiau savo viršutinės šlaunų dalies. Be to, tokia pozicija moters stuburui suteikia reikiamą išlinkimą, o aukštai sukryžiuotos kojos dar atrodo ir ilgesnės bei laibesnės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų