Pereiti į pagrindinį turinį

Kaip sužinoti, ar vyras miega su kita?

2012-09-20 12:00
Kaip sužinoti, ar vyras miega su kita?
Kaip sužinoti, ar vyras miega su kita? / Shutterstock nuotr.

68 proc. moterų, sužinojusios apie vyro neištikimybę, sukelia skandalą, o 11 proc. apsimeta, kad nieko neįvyko. Kaip išsiaiškinti, kad mylimasis pasuko į kairę? Ar įmanoma pagauti juodą kate tamsiame kambaryje?

Pasirodo – galima, nes šiais laikais naudojamės įvairiomis techninėmis priemonėmis. Visi žmonės turi mobilaus ryšio telefonus ir ne visi atsimena, kad reikia nuolat trinti skambučius, žinučių istoriją ir nepalikti pėdsakų.

Antras požymis – prieš šventes namuose atsirandančios nelauktos, netikėtos dovanos. Pavyzdžiui, vyras dievagojasi, kad naujausio modelio skutimosi mašinėlė – kalėdinė premija darbe.

Trečias požymis – brangusis ėmė pernelyg daug dėmesio skirti savo išvaizdai. Gal jis pradėjo naudotis dantų siūlais? Ar kas savaitę lekia į kirpyklą, kad jo barzdelė būtų reikiamo ilgio ir formos?

Jei šie punktai jūsų neprivertė susimąstyti,  galite pasinaudoti protėvių naudotais būdais neištikimybės faktui išaiškinti.  Vienas populiariausių – pažiūrėti, ar mylimajam besimaudant vonioje jo pasididžiavimas plūduriuoja ant vandens, ar skęsta. Jeigu skęsta, vadinasi galima ramiai miegoti.  Pokštas? Galbūt. Tačiau bet kokiame juokelyje yra bent dalelė tiesos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų