Pereiti į pagrindinį turinį

Kas šį vakarą suvaidino orgazmą?

2013-10-21 18:34
Shutterstock nuotr.

Kai kalbama apie suvaidintą orgazmą, dauguma mūsų įsivaizduoja ant nugaros begulinčią nuobodžiaujančią moterį. Vis dėlto, neskubėkime kaltinti vien tik moterų: nauji tyrimai rodo, kad du trečdaliai vyrų yra bent kartą suvaidinę orgazmą.

Tyrime dalyvavo 1080 skirtingo amžiaus vyrų. Paaiškėjo, kad 25-34 metų vyrai dvigubai dažniau suvaidina orgazmą nei 18-24 metų vyrai. Žinoma, kyla klausimas, kodėl taip yra? Daugiausiai vyrų, teigusių, kad jiems yra tekę suvaidinti orgazmą, prisipažino, kad taip darė dėl to, kad su partnere trūko intymaus artumo, ar tiesiog mylėjosi su kita partnere po skausmingo išsiskyrimo su antra puse.

Seksologė  ir santykių ekspertė  Dawn Michael teigia, kad 25-34 metų vyrai dažniau suvaidina orgazmą, nes su metais mažėja vyrų testosterono lygis kraujyje. Tai taip pat priklauso ir nuo intymaus artumo su sekso partnere: jaunesni vyrai paprastai ieško vienos nakties nuotykių ir tiesiog nori pasilinksminti, tuo tarpu vyresnio amžiaus vyrai jau nori užmegzti rimtus santykius, ir jų taip nebeveikia vien tik gražus moters kūnas.

Po ilgų santykių su partnere ir po skaudaus išsiskyrimo vyrai paprastai nebėra tokie pasitikintys savimi sekso srityje, ir tai gali lemti, kad jiems tiesiog nepavyks pasiekti orgazmo, taigi, belieka kitas kelias - orgazmą suvaidinti.

Kaip elgtis moteriai, jei partneris suvaidino orgazmą? Pirmiausia, reikėtų būti supratingai. Žinoma, situacija tikrai nėra labai maloni, tačiau reikėtų apie tai tiesiog pasikalbėti. Nereikia partnerio dėl to kaltinti - jei pasirodysite supratinga, kitą kartą jam gali pavykti labiau atsipalaiduoti, ir problema bus išspręsta.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų