Pereiti į pagrindinį turinį

Kas yra vyriškas vyras?

2012-08-20 16:39
Kas yra vyriškas                          vyras?
Kas yra vyriškas vyras? / Shutterstock nuotr.

Ką reiškia vyriškas vyras? Turbūt kiekviena mergina svajoja, kad jos vaikinas būtų tikras vyras, tačiau koks gi tas vyriško vyro apibrėžimas? Atsakymas paprastas: vyriškumas – tai tam tikrų stereotipinių vyro savybių derinys.

Kaip nėra dviejų vienodų vyrų ar moterų, taip ir nėra universalaus vyriškumo suvokimo. Jei mergina prašo būti vyrišku vyru , tai dar nereiškia, kad jūs abu tai suvokiate vienodai. Gal tau vyriškumas susijęs su aktyviu sportu, o štai mergina tenori, kad ją stipriai apkabintum.

Stereotipiniai ir akivaizdūs vyriškumo įrodymai:

Tanki barzda;

Tvirtas žandikaulis;

Raumenys;

Žemas balsas;

Tvirtos rankos;

Kostiumas;

Dirba pavojingą darbą (Kariai, ugniagesiai, gelbėtojai, antiteroristinių organizacijų pareigūnai);

Egzistuoja ir ne tokios akivaizdžios, tačiau ne ką mažiau svarbios vyriškos savybės. Pirmiausia, vyriškas vyras visada privalo laikytis duoto žodžio. Negalima žadėti, jei žinote, kad to negalėsite įvykdyti. Tai nuvilia moteris.

Taip pat svarbi ir savigarba, orumas. Kiekviena mergina džiaugsis turėdama vaikiną, kuris išlaiko savigarbą ir geba deramai elgtis visuomenėje. Kūno kalba ir charakterio savybės pasako itin daug, todėl norėdas tapti vyrišku vyru turite prisiminti ir tai, kaip elgiatės su aplinkiniais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų