Pereiti į pagrindinį turinį

Meilė: kaip išsaugoti namuose ramybę?

2010-10-01 10:29
Meilė: kaip išsaugoti namuose ramybę?
Meilė: kaip išsaugoti namuose ramybę? / Shutterstock nuotr.

Nuolatiniai barniai dažnai sugriauna mylimųjų santykius. Pykčių galima išvengti, tik reikia laikytis tam tikrų taisyklių.

Nepradėkite ginčytis, jeigu partneris prastai nusiteikęs

Iš darbo jis grįžo juodas kaip debesis. Jaučiate, kad galbūt jį slegia rūpesčiai, tačiau puolate jam priekaištauti. Vyras pradeda šaukti, kad  nevertinate jo darbo, o mokate tik kritikuoti ir apskritai niekada jo nemylėjote. Jei matote, kad partneris turi rūpesčių, nemalonų pokalbį verčiau atidėkite.

Nesistenkite perauklėti partnerio

Noras perauklėti partnerį - tai pats tiesiausias kelias skyrybų link.  Santuoka juk nėra rungtis, kas kurį įveiks, todėl natūralu, kad atsiranda noras priešintis partnerio valiai. Beprasmiška gaišti laiką stengiantis "nulipdyti" tinkamą vyrą ar žmoną - gyvenimas prabėgs besibarant, taip ir nespėjus pasidžiaugti gražiausiomis kasdienybės akimirkomis, būnant vienam šalia kito tokiems, kokie esame.

Aišku, neturite sukandusi dantis kęsti sutuoktinio ydas ar nepriimtiną elgesį, privalote tiesiai pasakyti, kas jus erzina. Mylinčiam ir jus gerbiančiam vyrui antrą kartą to paties kartoti tikrai nereikės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų