Pereiti į pagrindinį turinį

Seksologai pataria: geriausios sekso pozos norint pastoti

2012-10-31 22:00
Seksologai pataria: geriausios sekso pozos norint pastoti
Seksologai pataria: geriausios sekso pozos norint pastoti / Shutterstock nuotr.

Anot seksologų, norint sėkmingai pradėti naują gyvybę, būtina vengti pozų, kuriose sperma gali ištekėti. Pradedant kūdikį iškeliama užduotis – padėti kuo didesniam spermatozoidų kiekiui varžytis dėl pirmavimo, rašo justlady.ru.

Seksologai pataria mylėtis tomis pozomis, kuriose spermatozoidai ejakuliacijos metu lengvai pasieks gimdą ir pratęs savo kelionę kiaušialąstės link. Sekso metu galima pasitelkti ir kitas pozas, tačiau prieš išsiveržiant sėklai, geriausia pakeisti padėtį į tą, kurioje vyro penis bus arčiausiai gimdos – tai padidins šansus pastoti.

Labai svarbu ir tai, kad mylintis moteris būtų apačioje. Vyras taip pat gali būti už nugaros, o partnerė tuomet turi gulėti ant šono arba klūpoti.

Jau seniai mokslininkams žinoma tiesa: didesnių šansų greičiau pastoti turi tos moterys, kurios žino savo fiziologinius ypatumus. Kai kurios moterys turi užsilenkusią gimdą, kitų gimdos kaklelis gali būti kiek aukščiau gimdos. Pirmuoju atveju rekomenduojama kelių – alkūnių poza, antruoju – moteris ant nugaros, vyras viršuje.

Galima pasitelkti ir liaudies patarimus, nors jie moksliškai ir neįrodyti. Kalbama, kad mylintis klasikine poza - „vyras viršuje„ – dažniausiai „užkimba“ mergaitės, o „šuniukų" poza – berniukai.

Po sekso atsipalaiduokite ir negalvokite apie norą pastoti, tiesiog mėgaukitės vienas kitu ir akimirka. Specialistai pataria bent pusvalandį pagulėti kartu.

Jei svajojate apie mažylį, tikriausiai tam skiriate visas jėgas ir laiką. Tačiau pasistenkite negalvoti apie tai sekso metu. Juk jūs mylitės su mylimu žmogumi, o ne vykdote planą ar kuriate projektą. Kokias pozas bepasirinktumėte, tiesiog mėgaukitės vyro artumu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų