COVID-19 Lietuvoje: per parą patvirtinta 819 naujų atvejų, mirė devyni žmonės

  • Teksto dydis:

Praėjusią parą Lietuvoje nustatyta 819 naujų koronaviruso atvejų, nuo šios infekcinės ligos mirė devyni žmonės, penktadienį pranešė Statistikos departamentas.

Mirė po tris vyresnius nei 70 ir 80 metų žmones, taip pat po vieną vyresnį nei 50, 60 ir 90 metų žmogų. Pilnai paskiepytas buvo vienas iš jų. Šiam žmogui buvo per 90 metų. Visi likusieji mirę – pilnai neskiepyti.

14 dienų naujų susirgimų skaičius 100 tūkst. gyventojų pakilo iki 300,6 atvejo, o 7 dienų teigiamų diagnostinių testų dalis – iki 5,3 procento.

Šalyje per praėjusią parą atlikti 7286 molekuliniai (PGR) ir 6494 antigeno tyrimai dėl įtariamo koronaviruso.

Iš viso Lietuvoje nuo pandemijos pradžios COVID-19 susirgo 301 tūkst. 167 žmonės, iš jų tebeserga 7621: šis rodiklis per parą paaugo.

Nuo COVID-19 ligos iš viso mirė 4593 žmonės, iš jų pilnai paskiepyti buvo 39. Tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejamos 9292 mirtys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
Juokingiausia, kad tuo metu vyksta masiniai renginiai, tarkim Vilniuje "Sostinės dienos", dar įdomiau, kad vos tik ES nutraukė finansavimą Lenkijai , tame tarpe ir covid suvaldymui ( esa dėl mažumų diskriminavimo) tai Lenkija sužaliavo, visi pasveiko - corona nugalėta, :))))

Pažiegždris

Pažiegždris portretas
Mirė visi skiepyti....arba kaip vadina "pilnai nepaskiepyti".Naujas terminas.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Juokinga statistika. Realiai neskiepyti suserga ir gydosi, o skiepyti jaučiasi dievais, , keliauja, lėbauja baruose, nesisaugo ir nesaugo kitų, serga dauguma su menkais simptomais , nesigydo ir yra pagrindiniai viruso platintojai.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių