COVID-19 pasiglemžė dar vieno jauno žmogaus gyvybę: vyrui buvo vos per 30 metų

Koronavirusas Lietuvoje pasiglemžė dar vieno jauno žmogaus gyvybę. Vyras priklausė 30–39 metų amžiaus grupei. Jis ligoninėje buvo gydomas savaitę.

Statistikos departamento atstovė Birutė Stolytė portalui kauno.diena.lt teigė, kad Šiaulių rajono savivaldybės gyventojas mirė sausio 29 dieną. 

Jis buvo neskiepytas arba pilnai nepaskiepytas nuo COVID-19.

Respublikinės Šiaulių ligoninės atstovė Zita Katkienė pasakojo, kad vyras į ligoninės priėmimo skyrių buvo atvežtas sausio 22 dieną.

„Jam buvo diagnozuota COVID-19 liga, tačiau jis nuo vaikystės turėjo ir sunkų gretutinį susirgimą. COVID-19 ligos eiga nebuvo tokia labai sunki, tačiau būklė komplikavosi ir žmogus neišgyveno. Ligoninėje jis buvo gydomas savaitę“, – sakė gydymo įstaigos atstovė.

Praėjusios paros duomenimis, Respublikinėje Šiaulių ligoninėje gydoma 80 pacientų, sergančių COVID-19 liga. Aštuoni iš jų yra vaikai. Septyni pacientai yra gydomi Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje (du iš jų – vakcinuoti, dviem yra taikoma didelės tėkmės deguonies terapija, šešiems – dirbtinė plaučių ventiliacija.) Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje gydomas vienas vaikas. Nuo COVID-19 ligos praėjusią parą šioje įstaigoje mirė keturi pacientai.

Kaip skelbta, praėjusią parą Lietuvoje nustatyti 8662 nauji COVID-19 atvejai, 12 žmonių mirė.

Nuo šios ligos Lietuvoje iš viso mirė 7898 žmonės. COVID-19 pasiglemžė 54 30–39 metų amžiaus žmonių gyvybes. Penki iš jų nuo COVID-19 buvo pilnai paskiepyti.

Ši infekcija nusinešė ir daugiau jaunų žmonių gyvybių: užgeso 19 20–29 metų amžiaus tautiečių (vienas iš jų buvo pilnai skiepytas), du 10–19 amžiaus žmonės (vienas buvo pilnai paskiepytas) ir vienerių metų vaikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne \\\\\.../////

Ne  \\\\\...///// portretas
dulkė nustipo?

Anonimas

Anonimas portretas
MIRTIS YRA MIRTIS,UŽUOJAUTA ARTIMIESIAMS .BET TOKIE STRAIPSNIAI TAI VISIŠKAS DUGNAS.ATRAŠTĖ DIDELĖMIS RAIDĖMIS,IR TIK ĮSISKAITĖS SUŽINAI KAD TURĖJO GRETUTINE SUNKIĄ LIGA,IR TIKRAI BUVO VAKCINUOTAS,NES KITAIP BŪTŲ ŽINIASKLAIDA UŽBAUBUS IŠVISŲ LIGINTUVŲ.

Be baimė

Be baimė portretas
Geriau informuokite, kad mirė nuo trečios dozės vakcinos, tai labiau tikėtina.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių