COVID-19 pasiglemžė dar vieno jauno žmogaus gyvybę: mirė vos vyresnis nei 30-ies vyras

  • Teksto dydis:

Statistikos departamentas trečiadienį pranešė, kad praėjusią parą nuo COVID-19 mirė dar 18 žmonių. Jauniausia viruso auka – 30–39 metų amžiaus grupei priklausęs vyras.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Statistikos departamento atstovė Birutė Stolytė, užgeso Raseinių rajono savivaldybės gyventojo gyvybė.

Jis nebuvo skiepytas nuo COVID-19.

Kaip jau buvo skelbta, 13 praėjusią parą mirusiųjų buvo neskiepyti arba paskiepyti nepilnai.

Nuo COVID-19 praėjusią parą mirė šeši vyresni nei 90-ies metų žmonės, keturi priklausė 80–89, trys – 60–69, po du – 70–79 ir 50–59 metų grupėms. Vienam mirusiajam buvo per 30-imt.

Pilnai paskiepyti buvo penki iš jų: jie priklausė 60–69, 80–89 ir 90–99 metų grupėms.

Iš 6,7 tūkst. asmenų, iki šiol mirusių nuo COVID-19, buvo pilnai paskiepyti buvo 497. Tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejama 12,8 tūkst. mirčių.

Iki šiol nuo COVID-19 mirė 17 20–29 metų bei 43 30–39 metų amžiaus grupei priklausiusių žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu

idomu portretas
> RJ Mielas zombi, vakar nuo covid mirė 18 žmonių, iš jų 5 pilnai paskiepyti, kitaip sakant standartinis 30 procentų nuo visų mirusių, likę esą buvo neskiepyti - mirė po skiepo nesulaukę inkubacinio periodo pabaigos, tik nežinia ar mirė nuo eksperimentinio tirpalo , ar nuo covid. Kiek paskiepytų iš 1793 susirgusių išlieka valstybinė paslaptis, galimai skaičiai labai nepalankūs režimo konjunktūrai todėl slepiami. Jei žinote, kiek iš susirgusių neskiepytų, tai malonėkite pasidalinti duomenimis bei šaltiniu, juk jau prašiau...dar kartą labai prašau :))) ...tu zombis su trim švirkštais galvoje:)

idomu

idomu portretas
> Antivatnik. Gerbiamasis, kaip jaučiatės po trečios injekcijos, nes vizualiai jums akivaizdūs šalutinio poveikio simptomai - demencija ir pasiutligė. Štai ką padaro iš žmogaus eksperimentinio tirpalo naudojimas mokslo tikslams.

damoklas

damoklas portretas
taip taip aisku kad nuo Covid mire, nes diagnoze turejo, kuri galioja 2 menesius ir buvo pasveikes pries 3.5 savaites ir jau i darba vaiksciojo. visai nesvarbu kad autobusas per galva pervazevo....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių