COVID-19 pasiglemžė nė 30-ies neturėjusios moters gyvybę: be mamos liko pradinukas

  • Teksto dydis:

Koronavirusas ir toliau pasiglemžia jaunų tautiečių gyvybes. Statistikos departamento duomenimis, ketvirtadienį nuo COVID-19 mirė 20 - 29 amžiaus grupei priklausiusi moteris. 

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Statistikos departamento atstovė Birutė Stolytė, moteris buvo Šalčininkų rajono gyventoja.

Ji buvo nepaskiepyta arba nepilnai paskiepyta nuo COVID-19.

Anot Statistikos departamento, be motinos liko mokyklą lankyti pradedantis mokyklinukas.

Statistikos departamento duomenimis, Lietuvoje mirė 12 20-29-erių amžiaus grupei priklausiusių žmonių. Tik vienas iš jų buvo pilnai paskiepytas nuo koronaviruso.

Kaip jau buvo skelbta, praėjusią parą nustatyti 2736 nauji COVID-19 atvejai, mirė 15 žmonių.

Tarp mirusiųjų nuo COVID-19 buvo nepaskiepyti arba nepilnai paskiepyti  devyni žmonės.

Praėjusią parą daugiausiai mirčių fiksuota 80–89 metų amžiaus grupėje – aštuonios. Penki žmonės mirė 70–79, vienas – 60–69, o dar vienas – 20–29 metų amžiaus grupėse.

Pilnai paskiepyti iš jų buvo šeši: trys žmonės 70–79, du – 80–89 ir vienas – 60–69 metų amžiaus grupėse.

Iš 5376 asmenų, mirusių nuo COVID-19, pilnai paskiepyti buvo 190. Tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejama beveik 10,5 tūkst. mirčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Nu kaip pikta, kai žmogus gaves viena arba dvi dozes ir nepraejus 14d. Skalabijema antraštėse, nepaskiepytas.. po to paaiškėja kad nepilnai paskiepytas arba nepraejo 14d. Kodėl reik klaidint žmones.

“Dėkokite” Seimą

“Dėkokite” Seimą portretas
Pasaulyje daugiausiai paskiepytų nuo Covid serga Covid. Paskiepytas nuo Covid žmogus mažiausiai 3 sąvaites (o gal ir visą laiką...) platina Covid užkratą. Paskiepytų (priverstinai) žmonių Lietuvoje - 66%. Kas antras žmogus platina Covid. “Dėkokite” už tokius įstatymus Seimą

Anonimas

Anonimas portretas
keista, pasirodo triušius ir asilus skiepyja, galvojau tik žmones....
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių