Dantų protezavimas nemokamai? „Kauno Denticijoje“ tai – įmanoma!

  • Teksto dydis:

Dantų netekimas dėl įvairiausių priežasčių dažnam sukelia diskomforto jausmą. Netekęs danties žmogus pradeda jaustis nemaloniai, slepia savo šypseną, sutrinka kramtymo funkcija. Žmogų vargina tarties sutrikimai, taip pat sumažėja pasitikėjimas savimi. Todėl dantų protezavimas yra išeitis džiaugtis gražia šypsena ir gyvenimu.

Protezavimo išlaidų kompensavimas

Pensininkai, nedarbingi arba iš dalies darbingi žmonės, vaikai iki 18 metų bei asmenys, kuriems buvo taikytas gydymas dėl burnos, veido, žandikaulio onkologinės ligos, turi teisę gauti Teritorinių ligonių kasų (TLK) fiksuoto dydžio kompensaciją dantų protezavimo paslaugai atlikti. Norint pasinaudoti šia galimybe, pirmiausia reikia apsilankyti pas savo odontologą, kuris įvertins, ar asmuo atitinka reikalavimus ir gali gauti kompensaciją dantų protezavimui. Odontologui nustačius, kad dantų protezavimas reikalingas, užpildžius reikiamus dokumentus, Pirminės ambulatorinės asmens sveikatos priežiūros įstaiga (PAASPĮ), į kurią kreipėtės, registruoja asmenų prašymus ir pateikia juos TLK. Savo ruožtu TLK pagal prašymų registravimo datą įtraukia asmenis į sąrašą.

Svarbu žinoti, kad iš TLK galima gauti du laiškus. Pirminiame laiške asmuo yra informuojamas apie savo eilės numerį, o kitame gauna pranešimą, kad jam paskirtas finansavimas protezavimo paslaugoms atlikti odontologijos įstaigoje, kuri yra sudariusi sutartį su TLK.

Paštu gavus pirmąjį laišką, kuriame nurodomas tik eilės numeris, žmogus neprivalo laukti antrojo pranešimo ir nedelsdamas gali kreiptis į „Kauno Denticiją“ dėl dantų protezavimo atlikimo. Žmogus gali laukti, kol ateis jo eilė gauti kompensaciją, arba išlaidas už dantų protezavimo paslaugas pasidengti pats, o vėliau atgauti Privalomojo sveikatos draudimo fondo (PSDF) kompensaciją. Tokiu atveju TLK reikia pateikti prašymą, kuriame būtų nurodoma banko sąskaita, į kurią pageidaujama pervesti kompensacijos sumą. Eilei atėjus, TLK informuoja asmenis ir padengia nustatytą sumą už dantų protezavimą. Dantų protezavimo (vainikėlių, plokštelių, tiltų, protezų gamybos) paslaugų išlaidos padengiamos asmenims pagal TLK skirtus balus.

Kodėl verta rinktis „Kauno Denticiją“?

Tarptautinę GCR (Global Clinic Rating) akreditaciją turinčios odontologijos klinikos „Kauno Denticija“ net 27 gydytojų odontologų komanda gali pasiūlyti ne tik platų protezavimo paslaugų spektrą, bet ir visas odontologijos paslaugas suaugusiems ir vaikams.

Pacientams, labiau bijantiems ar nenorintiems prisiminti procedūros, gydymą galima atlikti pacientui lengvai snaudžiant – taikant sedaciją. Gydymo kokybė labai priklauso nuo tikslios diagnostikos, kuri pasiekiama klinikoje esančių 3D ir panoraminių rentgenų, diagnostinių kamerų pagalba. Klinikoje „Kauno Denticija“ susipina ilgametė gydytojų odontologų profesinė patirtis ir modernumas.

Gydytojai odontologai savo žinias nuolat atnaujina mokymuose Lietuvoje ir užsienyje, įsisavina naujausias technologijas, pažangiausius gydymo metodus. Klinikoje esanti 11 dantų technikų komanda, taikydama pažangiausias technologijas, gali garantuoti aukščiausią bet kokių dantų protezų kokybę.

„Kauno „Denticija“ turi savo dantų technikos laboratoriją, o tai padeda darbą atlikti dar greičiau – viskas vienoje vietoje, vienu metu. „Kauno Denticijos“ dantų technikai nuolat kelia savo kvalifikaciją, nes siekia padėti savo pacientams. Odontologai ir technikai dirba komandinį darbą ir visi kartu sprendžia itin sudėtingas problemas – kaip atkurti kramtymo bei kalbos funkcijas, atstatyti prarastą estetinį vaizdą ir grąžinti paciento norą plačiai šypsotis.

Aukšta kvalifikacija, šiuolaikinė aparatūra, kokybiškos medžiagos, odontologinės paslaugos be skausmo ir pacientui patogiu laiku – visiems, kurie ieško aukščiausios kokybės ir tobulų rezultatų.

Gavote laišką iš TLK dėl galimybės gauti dantų protezavimo kompensaciją? Užsiregistruokite nemokamai konsultacijai „Kauno Denticijoje“, kurioje specialistai įvertins jūsų esamą dantų būklę bei lūkesčius ir pateiks išsamią informaciją apie protezavimo gydymo eigą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ot idiotai

Ot idiotai portretas
visai neišmano rinkodaros ir klausoo tik savo gobšumo - SVARBU PARDUOTI PIGIAU IR DAUGIAU NEI BRANGIAI IR MAŽAI. Kitaip nepraturtėsi..Dar paskaičiavus laiko ir kt. įkainius visai gaunasi špyga netaukuota.:D)

ana

ana portretas
Tiek sukėlė kainas, kad jau aiški pabaiga šitos kontorėlės...Reklamos nepadės jau, tušti koridoriai nusako padėtį.

Reginai

Reginai portretas
kokią plokštelę?Ta prasme implantą ar tiltą?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių