Ekspertas: jei kiekvienas iš mūsų nešiotų kaukes, pandemija po 8-12 savaičių baigtųsi

  • Teksto dydis:

JAV ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) nesitiki, kad koronaviruso pandemija greitai baigsis, praneša agentūra „Reuters“.

„Dar toli gražu ne pabaiga“, – stotis „NBC News“ pirmadienį citavo CDC direktorių Robertą Redfieldą. Lapkričio 3 dieną vyksiančiuose rinkimuose antrosios kadencijos siekiantis JAV prezidentas Donaldas Trumpas pastaruoju metu tryško optimizmu, kad pandemiją pavyks suvaldyti.

R. Redfieldas įspėjo gyventojus viešoje vietoje dėvėti kaukes. „Jei kiekvienas mūsų tai darytų, ši pandemija po 8-12 savaičių baigtųsi“, – sakė jis.

R. Redfieldas, be to, kritiškai atsiliepė apie Baltųjų rūmų specialiosios komisijos kovai su pandemija vadovą Scottą Atlasą. „Viskas, ką jis sako, yra neteisinga“,–taip esą R. Renfieldas kalbėjo apie jį per vieną pokalbį telefonu, pranešė NBC. S. Atlasą pastaruoju metu kritikavo ir Stendorfo medicinos mokyklos ekspertų grupė, nes jo pandemijos valdymas esą kelia riziką visuomenės sveikatai.

Pandemija iki šiol JAV nusinešė 205 000 gyvybių. Tai daugiausiai aukų pasaulyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
jej nenesiotu ,baigtusi po savaites

humor

humor portretas
Nu kokia nesąmonė: sąžiningai jau nuo pandemijos pradžios nešioju kaukę - dar nesibaigė ir nežada baigtis.;-D

Anonimas

Anonimas portretas
Tipo nenešioja kaukių.paprasciausiai dar ne visus milijardus valdziunai išsidalino,o ubagai busit negydomi ismarinti visokiais budais,tik ne nuo Koronos,o savo lėtiniu ligų ir bado.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių