„Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: ką spalį galite įsigyti pigiau?

  • Teksto dydis:

„Eurovaistinė“ kiekvieną mėnesį pristato naujas „sveikas kainas“ – bent dešimt aktualiausių mėnesio prekių už mažą kainą ir dvi prekių kategorijas su nuolaidomis, kurias gyventojai kasdien galės įsigyti visose „Eurovaistinėse“. Visas dėmesys skiriamas aktualių nereceptinių vaistų, maisto papildų ar grožio prekių kainoms.

Kuo svarbiausia pasirūpinti spalį?

Spalis – tai mėnuo, kada dažniau susiduriama su peršalimo ligomis ir nusilpusiu imunitetu, pasakoja „Eurovaistinės“ vaistininkas Mindaugas Rutalė. Jis pataria, ką šį sezoną svarbu kiekvienam turėti savo namų vaistinėlėse:

„Įsibėgėjus rudens sezonui padidėja susirgimų peršalimo ligomis rizika. Mes daugiau laiko praleidžiame viešose uždarose erdvėse kaip mokymosi įstaigos, biurai, viešasis transportas. Tad jei mūsų imunitetas yra nusilpęs ir mes nesilaikome higienos apsaugos priemonių kaip rankų plovimas, galime dažniau užsikrėsti virusinėmis ligomis, gali atsirasti sloga, gerklės skausmas, bendra suprastėjusi sveikata ar netgi karščiavimas“, – pasakojo „Eurovaistinės“ vaistininkas M. Rutalė bei ragina ne tik pasirūpinti simptomus malšinančiomis priemonėmis, bet ir stiprinti savo imunitetą.

Kai užklumpa peršalimo ligos. Jeigu jus kankina tokie peršalimo ligų simptomai kaip karščiavimas, paburkusi nosies gleivinė, varvanti nosis ir kosulys, gali pagelbėti vaistinis preparatai THERAFLU ND, THERAFLU NT ir DALERON COLD3.

„Užgulusi nosis“. Rudenį gali varginti ne tik sloga, bet ir „užgulusi nosis“. Tokiais atvejais gali padėti vaistinis preparatas OLYNTH HA 1MG/ML, kuris gali sumažinti nosies gleivinės paburkimą ir palengvinti kvėpavimą pro nosį.

Gerklės skausmas. Esant skausmingam gerklės, ryklės ar dantenų uždegimui gali padėti vaistinis preparatas TANTUM VERDE. Pastilės dezinfekuoja ir sukelia vietinę nejautrą, slopina uždegimą ir mažina skausmą.

Nuo skausmo. Atsiradus lengviems ar vidutiniams galvos, dantų, mėnesinių, raumenų ir sąnarių skausmams, patariama vartoti vaistinį preparatą IBUPROM 400 MG. Jis gali padėti ir karščiuojant.

Stiprinkite imunitetą. Artėjant gripo ir peršalimo ligų sezono pikui, patariama stiprinti savo imunitetą. Tai padaryti gali padėti maisto papildas IMUNITAL SHOTS, kurio sudėtyje – bičių pienelis, reishi ir shiitake grybų ekstraktai, priešpienio koncentratas bei vitaminas B6.

Gerai savijautai ir grožiui. Rudenį gali nusilpti nagų, plaukų ir odos būklė, todėl patariama nelaukti pirmųjų nusilpimo požymių. Stiprinkite juos vartodami maisto papildą ACORUS BALANCE COLLAGEN BEAUTY SHOTS. O moterys, norinčios papildomai stiprinti imuninę sistemą bei palaikyti hormonų balansą ir gerą savijautą menstruacijų metu, gali išbandyti maisto papildą WELLWOMAN.

Rūpinkitės akių sveikata. Atėjus rudeniškiems orams, vis daug laiko praleidžiama prie kompiuterių, televizorių ar mobiliųjų įrenginių ekranų, skaitant knygas. Tad besiskundžiantiems akių nuovargiu, patariama vartoti maisto papildą OCUVAL STRONG, kuris gali padėti išsaugoti normalų regėjimą.

Primename, kad įdėmiai perskaitytumėte pakuotės lapelį ir vaistą vartotumėte kaip nurodyta. Netinkamai vartojamas vaistas gali pakenkti Jūsų sveikatai; Jei simptomai nepraeina ar atsirado šalutinis poveikis, dėl tolesnio vaisto vartojimo būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku;

Jeigu įtariate, kad Jums pasireiškė šalutinis poveikis, apie jį praneškite savo gydytojui, vaistininkui ar Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos el. paštu NepageidaujamaR@vvkt.lt arba kitais būdais, kaip nurodyta jos interneto svetainėje www.vvkt.lt. Maisto papildas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbi įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.


Šiame straipsnyje: Eurovaistinėpigesni vaistai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimas

Klausimas portretas
Kodėl turiu pirkti 3 prekes, kad gaučiau jų taip vadinamą nuolaidą.

ONTĖ

ONTĖ portretas
Į Eurovaistinę aš jau nebeužsuku. Paskutinį kartą užėjau, už automobilio vaistinėlę paprašė 46 eurų. Nuvažiavau į Moki Veži Raudodvario pl. gale, už 23,99 Euro nusipirkau.

kiek

kiek portretas
jau patyriau, tai eurovaistineje brangiausi yra vaistai ir visi tie menkaverciai papildai, mazeja klijentu, todel ir reklamuojasi, iesko durniu kurie patiki.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių