Ką apie moters sveikatą išduoda sėdmenų forma

Pasak mokslininkų, moters sėdmenų forma gali labai daug ką pasakyti apie jos sveikatą. Todėl jie išskyrė keturias pagrindines moterų sėdmenų tipus, nusakančius  jų sveikatos būklę, rašo Zdravoe.com.

Kriaušės formos

Тai – išraiškinga, apvalaina ir staigiai suapvalėjusi apačioje sėdmenų forma. Neturi jokių klostelių ar „kabančių kišenių“ šonuose. Tokia sėdmenų forma – tai ženklas, kad moters geri genai ir paveldimumas. Taip pat gera medžiagų apykaita ir lytinių funkcijų veikla. Kitaip tariant, moters organizmas pasiruošęs  apvaisinimui. Gražus moters kūnas ne tik kelia žavesį, bet  apskritai liudija, kad gera jos sveikata. Neatsitiktinai pasąmonėje vyrus labiau traukia būtent tokios užpakalio formos moterys.

Maišelio formos

Sėdmenys primena odinį maišelį, kuris kiek nukaręs žemyn.  Dažniausiai tokį užpakalį turi liesos moterys. Taip pat ir staiga bei stipriai numetusios svorį moterys bei buvusios sportininkės. Ir dirbančios sunkų fizinį darbą. Be to, ant tokio užpakalio daug klostelių, jis būna susiraukšlėjęs ir negražaus reljefo. Nors, anot medikų,tai nieko baisaus. Moteris gali būti sveika ir trykštanti gyvenimo džiaugsmu, o sėdmenis galima pakeisti kiek priaugus svorio arba treniruojantis.

Silpni raumenys ir platūs klubai

Tokio formos sėdmenis daugiausiai turi pietų šalyse gyvenančios moterys. Būtent joms būdinga silpnai išsivystę sėdmenų raumenys, kurie nelabai ir dera prie plačių klubų. Nors,anot medikų, tokios formos užpakalis – tai ir endokrininių ligų požymis. Ypač, jei anksčiau tokios formos užpakalio ji neturėjo.

Pastebėjusios tokius pasikeitimus, moteris turėtų kreiptis į šeimos gydytoją. Nors ir šiuo atveju gali būti išimčių. Pavyzdžiui, „beformiai“ sėdmenys gali būti paveldėti iš senelės ar motinos. Bet ir tada nereikėtų pulti į neviltį! Galima pamėginti pakeisti sėdmenų formą specialia dieta ar pratimais.

„Nėra“ užpakalio

T.y. – „vien“ kojos ir nugara. Tokios formos sėdmenys – tai pirmas anoreksijos požymis arba moteris turi problemų su prolaktino perdirbimu organizme. Kartais užpakalis gali „išnykti“ po gimdymo. Tokiu atveju, tai – ženklas, kad sutrikusi medžiagų įsisavinimo sistema. Gydytojai įspėja: jei moters tokia užpakalio forma, jei reikėtų skubiai kreiptis specialisto pagalbos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nujo

Nujo portretas
Gera subine yra gerai, o kai figūra kaip pas berniuka tai jau kapiec. Ragatke.

vczxvc

vczxvc portretas
o kaip apie vyriskas subines?

w

w portretas
Jei kriauses formos uzpakalio turetoja susirgs anoreksija,tai ir jos uzpakalis pasidarys "nera uzpakalio" . O siaip,manau,rasomos nesamones,nes is tikrujusveikata priklauso ne nuo uzpakalio formos,o nuo gyvenimo budo,kaip taikliai pastebejo bite.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių