Koronavirusas Kinijoje jau nusinešė 80 žmonių gyvybių

Nuo koronaviruso Kinijoje mirusių žmonių skaičius išaugo dar 24 ir dabar siekia mažiausiai 80. Tai pirmadienį oficialiai paskelbė šalies žinybos.

Per vieną parą patvirtintų infekcijų skaičius Kinijoje padidėjo daugiau kaip 700 iki 2 744, paskelbė valstybinė televizija, remdamasi žinybomis. Įskaitant kitas šalis, patvirtintų šios mįslingos ligos atvejų jau yra beveik 2 800. 1 423 jų užregistruota Kinijos Hubėjaus provincijoje.

Nepaisant drastiškų karantino priemonių, kurių ėmėsi šalies tarnybos, koronavirusas Kinijoje toliau plinta. Atskiri infekcijos atvejai diagnozuojami ir kitose šalyse, tarp jų – Australijoje ir Prancūzijoje. JAV sveikatos tarnyba sekmadienį paskelbė apie penktą ligos atvejį JAV.

Dėl koronaviruso proveržio Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) vadovas Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas vyksta į Kiniją. „Aš vykstu į Pekiną“, – rašė jis sekmadienį tviteryje. Kinijos sostinėje jis su vyriausybės atstovais ir sveikatos ekspertais aptars pastarąsias tendencijas ir priemones kovoje su virusu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nijolė

Nijolė portretas
Gal patys kinai ir sukūrė tą virusą.Niekas nežino.Jie seniai jau mėgino pakenkti tuometinei SSSR.Aš dar maža buvau.Po to vėl su JAV nesutaria prekybos,klausimais.O gal kaip Černobilyje trūko vienoje vietoje cheminės gamyklos šonas ar koks,mechanizmas ir va turim ką turim.

Nuomone

Nuomone  portretas
O gal Kinija netycia paleido savo sukurta virusa ? Kas gali tai paneigti?Juk kuriami ivairus cheminiai ginklai zmonem zudyti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių