Koronavirusas pasiglemžė dar dviejų jaunų vyrų gyvybes

Pastarosiomis dienomis Statistikos departamentas paskelbė apie dvi 30–39 metų amžiaus grupei priklausiusių vyrų mirtis nuo koronaviruso.

Anot Statistikos departamento pateikiamų duomenų, vieno vyro gyvybė užgeso dar sausio 17 d., tačiau informacija apie tai departamentą pasiekė šiomis dienomis. Alytaus rajono gyventojas nuo koronaviruso buvo nepasiskiepijęs arba  paskiepytas nepilnai.

Vasario 8 dieną užgeso ir Kelmės rajono gyventojo gyvybė. Jis nuo šios infekcijos taip pat buvo nepasiskiepijęs arba buvo skiepytas nepilnai.

Statistikos departamentas atkreipia dėmesį, kad į  nepaskiepytųjų kategoriją yra įtraukiami visi neskiepyti ir nebaigę pilno vakcinacijos kurso mirę asmenys. Pilnai paskiepyti mirę asmenys yra užsikrėtę ne anksčiau kaip 14 d. po pilno vakcinacijos kurso.

Kaip jau buvo skelbta, praėjusią parą nustatyta 11940 naujų COVID-19 atvejų, mirė septyni žmonės. Pilnai paskiepytas buvo vienas mirusysis – jis priklausė 80–89 metų grupei.

Nuo COVID-19 praėjusią parą mirė keturi vyresni nei 80-ies metų žmonės, du priklausė 70–79, vienas – 90–99 metų grupėms.

Iš 8046 žmonių, iki šiol mirusių nuo COVID-19, pilnai paskiepyti buvo 793. Tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejamos 15345 mirtys.

Per visą pandemijos laikotarpį nuo COVID-19 užgeso 56 30–39 amžiaus grupei priklausiusių žmonių gyvybės (penki iš jų buvo paskiepyti pilnai).

Ši infekcija nusinešė ir daugiau jaunų žmonių gyvybių: užgeso 19 20–29 metų amžiaus tautiečių (vienas iš jų buvo pilnai skiepytas), du 10–19 amžiaus žmonės (vienas buvo pilnai paskiepytas) ir vienerių metų vaikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Serganti

Serganti portretas
Kas is to,kad skiepinta visom dozem ir kaaaa???sergu ir vos pajudu,skauda visa kuna,ir ka tie skiepai duoda?smegenis tik plauna zmonem

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuprantami paaiškinimai nebuvo pasiskiepijas ar nepilnai pasiskiepines,tai rašykit konkrečiai.Dar nežinia kiek nuo to marmalo išmirs žmonių.Ir kas tai kaltas? Visi kratosi tos atsakomybės.Tai juk vyriausybė vertė tą marmalą leistis tai ji turi ir atsakyti nereikia tylėti.Juk yra advokatai kurie jau imasi to darbo.

Muzikai antivaxai

Muzikai antivaxai portretas
Dvesia kaip muses...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių