Koronavirusas plinta: naujas atvejis nustatytas Klaipėdos uosto darbuotojui

Vienam iš VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos darbuotojų, pastaruoju metu dirbusiam nuotoliniu būdu, šį trečiadienį patvirtintas COVID-19. Dar iki nustatant šį atvejį, reaguojant į augantį sergamumą Lietuvoje, didžioji dalis Uosto direkcijos darbuotojų jau nuo praėjusios savaitės vidurio dirba nuotoliniu būdu.

Nepaisant to, kad susirgęs darbuotojas dirbo nuotoliniu būdu, visi su juo anksčiau kontaktavę kolegos apie tai informuoti ir galimai turėję didelės rizikos sąlytį dirbs nuotoliniu būdu, jų duomenys pateikti Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui. Įmonė ėmėsi visų reikalingų saugumo priemonių, patalpos, kuriose lankėsi ir dirbo susirgęs darbuotojas, yra dezinfekuojamos, sakoma Uosto direkcijos pranešime.

Uosto direkcija teigia glaudžiai bendradarbiaujanti ir laikosi Nacionalinio visuomenės sveikatos centro teikiamų reikalavimų ir nurodymų.

Šis atvejis įprastinių darbų nesutrikdė, įmonė dirba vadovaudamasi Sveikatos apsaugos ministerijos ir Darbo inspekcijos patvirtintomis rekomendacijomis bei prevencijos priemonių taikymo Uosto direkcijoje tvarka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ArturKlp

ArturKlp portretas
Kam ponas/ponia skaitot išvis tada straipsnius ir komentuot ateinat jei neįdomu ? Nėr ką veikt ? Čia daugelio lietuvių bruožas, ateit pazyst tiktai. Viskas blogai, tas anas, tai ko renkat tokia valdžia ? Ko nekuriat partijos ir neinate keisti Lietuvos ateities ? Ar bent skundą viena gyvenime esate parašę seimo nariui ? Ar išvis bent žinote kuris seimo narys Jus atstovauja ?

To Pastebėjimas

To Pastebėjimas  portretas
Tai kad dfar visiškai neįrodyta, kad įgyjamas imunitetas. Atvirkščiai. Yra atvejų kai virusą ir antrą kartą pasigauna.

To baisu

To baisu portretas
arba issipagiriok,arba gydykis.Ir nesikeik cia.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių