„Lietuvos geležinkeliai“ praneša apie koronavirusu užsikrėtusį darbuotoją

„Lietuvos geležinkelių“ komunikacijos vadovas Mantas Dubauskas pranešė, kad bendrovėje užfiksuotas susirgimo koronavirusu atvejis.

„Vakar sužinojome, kad koronavirusas neaplenkė ir LG („Lietuvos geležinkelių“ – ELTA) darbuotojų. Vienam kolegai nustatytas koronavirusas. Jis jau tris savaites dirbo iš namų, artimo kontakto su kitais darbuotojais neturėjo. Siekiant užtikrinti saugią darbo aplinką, pastate, kur dirbo šis darbuotojas, nuspręsta atlikti specialųjį patalpų dezinfekavimą. Saugokime save ir kitus!“, – feisbuke rašė M. Dubauskas.

Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) balandžio 7-osios 7.00 val. duomenimis, Lietuvoje iš viso patvirtinta 880 ligos atvejų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neaisku

Neaisku portretas
Tai rašo kad dirbo nuotoliniu būdu tris savaites, reiškia dirbo kažkur administracijoje

prof.Kalibatas

prof.Kalibatas portretas
Tai kodėl ponas Veryga mums melavo? Kodėl buvo įkyriai skleidžiama ne tik neteisinga informacija, bet ir ribojamas testų koronavirusui nustatyti atlikimas, blokuojama vietinė miestų merų iniciatyva paspartinti COVID-19 diagnostikos tempus? Kodėl buvo atsisakyta dalyvauti apsaugos priemonių pirkimuose bendroje paraiškoje su kitomis Europos valstybėmis, o dabar brangiai perkame prekes iš Kinijos ir aiškiname, kad respiratorių su defektais neišmesime, o naudosime kaip kaukes? Gal laikas pradėti žaisti atviromis kortomis ir tiesiog atsiprašyti, paaiškinant, kad sistema nebuvo tinkamai pasiruošusi koronaviruso iššūkiams ir padarė klaidų. Nenoromis peršasi išvada, kad Dalios Grybauskaitės įvertinimas A. Verygai (pavadino vienu labiausiai užsispyrusių gyvūnų) – greičiausiai atspindintis tikrovę.

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Tegu daba dar geležinkelius uždaro nes kažkas atseit užsikrėtė.... Gaila kad maximoje niekas neserga, nes per didžiausius skandalus šiaip ne taip gal pavyktų uždaryt.... Ir tada garantuotai gyvensime ES šyknoje. Vveryga garbės žodis apsaugos, GAL, mus nuo koronos :-)))))))))))))))
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių