Naturalūs vaistai nuo vėžio

Bulgarų medicinos tyrinėtojas Christo Mermerski savo receptą  pavadino "Revoliuciniu vėžio išvarymu". Anot autoriaus, tai efektyvi profilaktikos priemonė prieš visas vėžio rūšis, puikiai išvalo inkstus, kepenis, gydo širdį, stiprina imunitetą, taip pat gerina smegenų darbą, stiprina atmintį, užkerta kelią infarktui ir insultui.

Vaistams reikia:

15 citrinų,

12 skiltelių česnako,

1 kg medaus,

400 g daigintų kviečių (galima pakeisti daigintais grikiais ar kt. grūdais),

400 g graikinių riešutų branduolių.

Gaminimo būdas

Sumaltus smulkintuvu ar mėsmale daigintus kviečius bei nuplautus ir nusausintus graikinius riešutus sumaišyti su susmulkintais česnakais. Šepetėliu nuplautas 5 citrinas sutarkuoti arba sumalti mėsmale kartu su odele, sumaišyti visus susmulkintus produktus viename inde. Tuomet įdėti 0,5 kg medaus ir dar kartą gerai išmaišyti.

Iš likusių 10 citrinų išspaustas sultis įmaišyti į masę, sudėti likusį medų, viską išmaišyti ir masę sukrėsti į stiklinį indą. Laikyti šaldytuve tris paras. Tada galima pradėti vartoti: 30 min. prieš pusryčius suvalgyti po 1–2 valgomuosius šaukštus paruoštos masės. Tai taikoma vėžio profilaktikai, o sergantieji vėžiu šį mišinį gali vartoti po 1–2 valgomuosius šaukštus kas dvi valandas.

Anot profesoriaus C.Mermerski, šis receptas, kurio sudėtyje yra visi reikalingiausi organizmui vitaminai bei mineralai, biologiškai aktyvūs junginiai, stiprina sveikatą ir organizmą, jį tonizuoja.


Šiame straipsnyje: vėžyssveikatareceptai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Linas

Linas portretas
Labai rimtas preparatas camelyn m2 pats išmėginau užmačiau pasaulisdelne parduotuvėje ten apie ji papasakojo pasidomėjau dar internete radau rusų kalba daug info apie ji ir nusipirkau.

Juozas

Juozas portretas
CAMELYN-M2 Lietuvoje jau su juo gydomi ir IŠGYDOMI žmonės, sergantiem 4 stadija duoda camelyn leidžiamas kapsules.

Kristina

Kristina portretas
Pasigaminau bandysiu stiptinti imunitetą
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių