Apie viruso mirčių skaičiaus augimą prakalbo ir A. Veryga: paaiškino priežastį

Koronaviruso plitimas Lietuvoje lėtėja, tačiau artimiausiu metu gali padaugėti mirčių ir pacientų su sunkia sveikatos būkle dėl anksčiau buvusio spartaus atvejų augimo, sako sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

Ministras „labai realistiniu scenarijumi“ pavadino Vilniaus universiteto mokslininkų prognozes, kad nuo koronaviruso gali mirti daugiau kaip 200 žmonių, tačiau pabrėžė, kad situacija priklausys nuo apsaugos priemonių naudojimo.

Visuomenės informavimo grupės (VIG) vadovas Giedrius Surplys pirmadienį taip pat teigė, kad pastaruoju metu didėja sunkių koronavirusu užsikrėtusių ligonių skaičius. Todėl, pasak VIG vadovo, artimiausiu metu galimas mirčių nuo koronaviruso skaičiaus šoktelėjimas.

„Dvi tendencijos, kurios lyg ir pradeda ryškėti. Šiuo metu turime padidėjusį skaičių sunkių ligonių. Kitų šalių patirtis ir mūsų modeliai rodo, kad artimu metu galime turėti mirčių skaičiaus šoktelėjimą“, – Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje sakė G. Surplys.

„Tai vėlgi dar kartą veda prie to paties, kad, nors artėja Velykos, šiukštu, negalima turėti jokių kontaktų su savo močiutėmis, seneliais, vyresnio amžiaus tėvais. Velykos privalo būti izoliuotos tam, kad mes tą virusą galėtume kuo greičiau įveikti“, – pridūrė jis.

G. Surplio teigimu, antroji ryškėjanti tendencija yra gerokai džiugesnė. Pasak VIG vadovo, artimiausiu metu turėtų šoktelėti nuo koronaviruso pasveikusių asmenų skaičius.

PILDOMA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atidarei BURIMO SALONA"?

Atidarei BURIMO SALONA"? portretas
to, - "Virusą pagamino žydų milijardierių Baruch užsakymu" - VISAS PASAULIS ZINO IS KUR ATSIRADO VIRUSAS! Tik tu vienas ne? Tavo sapaliones yra pienburnio lygio!

VACYS

VACYS portretas
Mirciu bus ne 200, o 2000 ! Jei nesilaikysite karantino! Po to vel dejuosite kad VISŲ ŠITŲ MIRČIŲ GALĖJO NEBŪTI? o kaip galejo nebuti, jei nesilaikote karantino ir einate kasdien po 10 kartu i parduotuve del vieno pepsio buteliuko.

Virusą pagamino žydų milijardierių Baruch užsakymu

Virusą pagamino žydų milijardierių Baruch užsakymu portretas
Visi kalba, bet nežino iš kur atsirado virusas...- o tiesa,- ieškok motyvo,- bankams seniai reikėjo krizės, kad galėtų pakelti skolinimosi procentus,- taigi Rotšildai, Rokfeleriai, Baruch'ai, kontroliuojantys ne tik bankus, federalinę rezervų sistemą, bet ir akcijų biržas ir yra viruso užsakovai, o pagaminti specialistų yra šimtai. Laikas suvokti kad žmonijos priešai yra ne valstybės, teroristai, o žydų kapitalas valdantis kol kas trečdalį pasaulio Bendro Vidaus Produkto.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių