Nuo COVID-19 užgeso jauno žmogaus gyvybė: mirė vos vyresnė nei 30-ies moteris

  • Teksto dydis:

Statistikos departamentas ketvirtadienį pranešė, kad praėjusią parą nuo COVID-19 mirė dar penkiolika žmonių. Jauniausia viruso auka – 30–39 metų amžiaus grupei priklausiusi moteris.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Statistikos departamento atstovė, užgeso Klaipėdos miesto savivaldybės gyventojos gyvybė. Ji buvo pilnai paskiepyta nuo COVID-19.

Kaip jau buvo skelbta, septyni iš praėjusią parą mirusiųjų buvo neskiepyti arba paskiepyti nepilnai.

Iki šiol nuo COVID-19 Lietuvoje mirė 8788 asmenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininkė

pensininkė portretas
tikriausiai karo zonoje nėra covido kaip jis iš ten dingo o pas mus vis laikosi. aš netikiu nei jų skiepais nei jų testais sergu kaip tik dabar su tokiais ligos požymiais esu sirgusi gal 10 kartų kol nebuvo covido , o dabar liepė pasidaryti tyrimą ir kaip kitaip covidas ,tai kas per liga buvo kitais kartais kai taip pat jaučiausi prieš metus prieš kelis metus ar net dešimtmečius , kaip tikėti tokia nesąmone kai patiri savo kailiu

Siaip

Siaip portretas
Mire 15 per para. Pilnai paskiepyti 8 (vadinasi turejo 3 skiepus), neskiepyti ar nepilnai - 7. Kiek is sios grupes buvo buvo gave 2 skiepus, kiek 1? Ar nebus taip, kad neskiepytu mire 0? Ir dar kokia privaloma skiepijimo tvarka bus vakcinuojami vakcinuojami pabegeliai is Ukrainos, geresnio gyvenimo ieskantys Rusijos ir Baltarusijos pilieciai? Ar musu valdzia tik nori ir gali dulkinti savus piliecius?

aš portretas
tai maras, tai karas... nebėra ramybės, deja...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių