Praėjusią parą nustatyti 585 nauji koronaviruso atvejai, mirė net keturi žmonės

  • Teksto dydis:

Praėjusią parą Lietuvoje nustatyti 585 nauji koronaviruso atvejai, nuo šios infekcinės ligos mirė keturi žmonės, šeštadienį pranešė Statistikos departamentas.

Mirusieji buvo nuo 70 iki 99-erių metų.

14 dienų naujų susirgimų skaičius 100 tūkst. gyventojų pakilo iki 232,9 atvejo, o teigiamų diagnostinių testų – iki 4,1 procento.

Šalyje per praėjusią parą atlikti 7406 molekuliniai (PGR) ir 10 tūkst. 155 antigeno tyrimai dėl įtariamo koronaviruso.

Iš viso Lietuvoje nuo pandemijos pradžios COVID-19 susirgo 289 tūkst. 346 žmonės, iš jų tebeserga 5450. Šis skaičius, lyginat su praėjusios dienos duomenimis, kiek sumažėjo.

Nuo COVID-19 ligos iš viso mirė 4446 žmonės, tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejama 9089 mirtys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kk

Kk portretas
Arba tiesiog paskaitykite čia ( ne viską papuolė čia įdėti ) įsiskaitykite į tekstą - ar jums neatrodo, kad dėliojasi vis aiškiau pūzlės dėlionė Ricardo Delgado. Apie ryšį tarp grafeno oksido ir elektromagnetinių laukų, trombų ir "baisių" kovido simptomų. tekstas: Patekęs į organizmą, grafenas įgyja magnetines savybes ir yra puikus laidininkas. Jis tarnauja energijos kaupimui ir koncentravimui. Grafeno gamyba smarkiai išaugo kaip tik tuo metu, kai prasidėjo Covid-19 vakcinavimo kompanija 2020 gruodžio pabaigoje - 2021 sausio pradžioje. Be to, tai taip pat sutapo su tuo laiku, kai buvo skiepijama nuo gripo. Mes supratome, kad grafenas yra suleidžiamas su vakcina, kai pamatėme, ką grafeno oksido nanodalelės gali padaryti patekusios į organizmą, kai tai liečia neuromoduliavimą neuroninių ir neuroninį elekrofiziologinį poveikį smegenims.

Kk

Kk  portretas
Klausykit žmonės, pati korona nėra tokia baisi kaip : Kaukės, testai, tos injekcijos - skiepai. Pasidomėkit pas kokius draugus daktarus, ar kur kokioje Literatūroje kas yra Grafeno Oksidas, o jo yra tose Kaukėse, skiepuose, ar net testuose...

Bevarde

Bevarde portretas
Lietuvos rytui mirčių išvengta, o Delfi net 4 , tai kaip čia suprasti,melagiai,tai nors jau suderinkit statistika
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių