Šiaulių „Akropolyje“ – dar vienas COVID-19 atvejis: užsikrėtė „Sportland“ darbuotojas

  • Teksto dydis:

Šiaulių „Akropolyje“ koronavirusas nustatytas sporto prekių parduotuvės „Sportland“ darbuotojui, ketvirtadienį pranešė prekybos centrą valdanti įmonė „Akropolis Group“.

Jos teigimu, parduotuvė uždaryta, pilna patalpų dezinfekcija bus atliekama dar ketvirtadienį po 21 valandos, darbą planuojama atnaujinti penktadienį. Be to, kartu su užsikrėtusiuoju toje pačioje parduotuvėje dirbę kolegos saviizoliuojasi. Jie bus ištirti ir į darbą grįš leidus specialistams.

„Mūsų duomenimis, asmuo, kuriam šiandien patvirtina koronaviruso infekcija, paskutinį kartą darbe buvo rugsėjo 13 dieną, sekmadienį. Tądien po pietų darbuotojas pasijuto blogai, dėl to pirmadienį atliko COVID-19 testą. Vos sužinoję apie šį atvejį, kaip ir visuomet, nedelsiant konsultavomės su Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Šiaulių skyriumi ir ėmėmės su specialistais suderintų veiksmų“, – pranešime cituojamas „Akropolis Group“ komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas.

Pasak jo, nors tai – trečias atvejis šią savaitę Šiaulių „Akropolyje“, vadovaujantis NVSC specialistų rekomendacijomis, būtinybės dezinfekuoti visą prekybos centrą nėra. Vis dėlto, savo iniciatyva tiek Šiaulių, tiek Vilniaus bei Klaipėdos „Akropoliuose“ griežtai laikomasi higienos bei dezinfekcijos taisyklių: papildomai, mažiausiai du kartus per dieną, dezinfekuojami dažniausiai liečiami paviršiai ir sanitarinės patalpos, ventiliacijos sistema veikia visu pajėgumu, periodiškai keičiami jos filtrai.

Šiaulių „Akropolyje“ anksčiau nustatyti du koronaviruso infekcijos atvejai – susirgo „Tele2“ ir MTTC salonų darbuotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Robertas

Robertas  portretas
Dar vienas peršalo! Nieko nepadarysi atejo ruduo.

Matukas

Matukas portretas
tokia liustracija matant kofas ligom liks kofu

Manau

Manau portretas
Taip yra todėl ,kad daugelis ignoruoją virusą.reikia prie visų prekybos taškų prie durų apsauga ir ne tik neileisti į vidų bet išsyk už neteisinga kaukės nešiojimą bausti.Kaukė tik ant snukio tai pasityčiojimas iš visų.Taip ir nesibaigs tas virusas per tuos besmegenius.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių