Netikėtas populiarumas
Pabandę įgyvendinti įkyriai ramybės nedavusią idėją pilstyti šviežią ir ekologišką sulą, gamintojai susidūrė su netikėtu jos populiarumu. Pirmąsias sulos receptūras ėmėsi vertinti ir klientams siūlyti kelių jaukių Vilniaus kavinių savininkai. Bandomosios naujos sulos partijos akimirksniu buvo išgraibstytos, o pasirodžiusi parduotuvėse sula iš karto tapo deficitu.
Į platesnius vandenis sula išplaukė vos baigus kurti pavadinimą „Sip Sap“ ir buteliuko dizainą. Sportininkės Vlados Musvydaitės organizuotose masinėse ėjimo varžybose sula tapo vienu populiariausių gėrimų.
Trys tūkstančiai buteliukų buvo išgraibstyti per kelias valandas, o Vlada, jai pačiai netikėtai, virto savotiška „Sip Sap“ atstove.
Nuo šiol „Sip Sap“ sulos galima pamatyti įvairiuose stilinguose kultūros ir sporto renginiuose, mados butikuose ir jaukiose kavinėse, o vasaros sezono metu ji drauge su visa Lietuva keliasi į pajūrį.
„Sip Sap“ – atraskite savo skonį
„Sip Sap“ šeima siūlo net septynis skonius, kurių kiekvienas atranda savo gerbėjų. Sveikuoliai geria gryną, natūralią sulą, naktinėtojai mielai renkasi „Sip Sap“ su mėtomis ar imbieru. Šie skoniai ne tik puikiai atgaivina, bet jais dažnai gardinami įvairūs kokteiliai. Pasak gamintojų, sulos skonį ir spalvą reikia atrasti – kiekvienam iš mūsų jis skirtingas.
Kasdien, neribotai, vietoj vandens
Apie gerąsias sulos savybes daug rašyta, tačiau mažai kas žino, kad ja rekomenduojama keisti net vandenį, ypač sportuojant. Suloje daug unikalių aminorūgščių, gausybė vitaminų ir mineralų. Ji skatina medžiagų apykaitą, beveik neturi kalorijų, todėl tai puikus pasirinkimas vasaros sezonui.
„Sip Sap“ – pavasario energija visus metus!
Visos naujienos – socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“.
Daugiau apie „Sip Sap“ – sipsap.eu.
Naujausi komentarai