Vyriausybė nutarė leisti į vakcinacijos vietas automobiliu vykti didesnėms žmonių grupėms

  • Teksto dydis:

Ministrų Kabinetas pirmadienį priėmė Vyriausybės nutarimo dėl Karantino paskelbimo pakeitimo projektą, kuriuo numatyta išimtis, leidžianti asmenims būti didesnėmis nei 2 asmenų ar vieno namų ūkio grupėmis automobilyje, kai šie asmenys vyksta į vakcinacijos nuo COVID-19 infekcijos vietą ar iš jos.

Iki šiol buvo numatyta, kad asmenims draudžiama būti transporto priemonėse didesnėmis nei 2 asmenų arba vienos šeimos ir (ar) vieno namų ūkio narių grupėmis, išskyrus miesto, tarpmiestinio ir priemiestinio reguliaraus susisiekimo keleivinio transporto priemones ar transporto priemones, kuriomis vykstama į darbo vietą ar iš jos.

Sveikatos apsaugos ministerija tvirtino, kad dėl šio reguliavimo daug asmenų, ypač vyresnio amžiaus, susiduria su sunkumais, siekiant nuvykti į skiepijimo vietą, todėl į tai atsižvelgdama Vyriausybė nusprendė priimti pakeitimą, kuriuo tikimasi sudaryti lengvesnes sąlygas pasiekti vakcinacijos vietas.

ELTA primena, kad per praėjusią parą pirma skiepo doze paskiepyta 1339 žmonės, antra – 42. Iš viso dviem skiepo dozėmis vakcinuota 189 353 žmonės, panaudota 669 044 vakcinos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiras

Kiras portretas
Savo vakcinas susikiškit y subine

Vaistinė

Vaistinė  portretas
Žmona vairuoja.

Koks skirtumas:

Koks skirtumas: portretas
automobiliu galėjo važiuoti 2 žmonės ,o visuomeniniu transportu - kiek tik nori . (iš daugybės burbulų ir namų ūkių ). ? Taip pat ir įvairios MAX dirbti galėjo ir gali ,o batsiuvys ar laikrodininkas bei parduotuvės kur per dieną vienas kitas žmogus užsuka -imkit pašalpą ! Geležinė logika l
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių