Specialistai: gaminimas garuose – paprastas būdas paruošti sveiką maistą

Grįžti į straipsnį

Manau.

Manau. portretas
Siaip garuose gamintas maistas man neskanus.O ivairiu receptu is darzoviu nemoku gaminti.Manau ,kad ne visada tas maistas garuose ar troskinant prisideda prie ilgo gyvenimo.Teta 93m.Pusriciam didziulius du sumustinius su desra.Pietai su mesa ir daug.Valgo viska ir normaliai protauja ,vaiksto.Manau kiek kam Dievo duota .kiek ir kaip ir ka gali valgyti taip ir valgai.

ciukcia

ciukcia portretas
ziema tai laikas kai lauke salta, tad maistas turi but kaloringas, liepk ciukciai valgyt salotas ciukotkoj, ziemos neisgyvens. Tad ziema turi but maistas kurio energetine verte didele, riebalai, mesa, rauginti produktai, nes tokiu budu tarsi padideja maisto energetine verte. o garuose virti produktai tai yra vidurvasario maistas, nes taip tarsi sumazinama energetine maisto verte ir maistas jauciamas tarsi butu lengvesnis. reik ismokt jaust maisto siltuma, bet tai ne maisto temperatura - vasara saltas maistas, ziema karstas. salto maisto pavyzdys- salotos, karsto maisto pavyzdys rauginti kopustai, nesvarbu kad jie tokios pat temperaturos kaip salotos, bet organizmui tai yra karstesnis maistas ir jis turetu but valgomas ziema- senovej taip ir buvo daroma, nes nebuvo pasirinkimo ka valgyt

Galerijos

Daugiau straipsnių