Verslininkas N. Numa paskiepytas „AstraZeneca“ vakcina

  • Teksto dydis:

Verslininkas Nerijus Numa pasiskiepijo „AstraZeneca“ vakcina. Apie tai socialiniame tinkle pranešė jo žmona, ekonomistė Kaetana Numa.

„Nerijų vakar paskiepijo Oksfordo ir „AstraZeneca“ vakcina, kuri pripažinta saugia ir veiksminga. Kitą dieną po pirmo skiepo jis jaučiasi puikiai, šalutinio poveikio nėra, temperatūra normali, ranka nepatinusi“, – sekmadienio rytą rašė K. Numa.

Vyras dėkoja jį itin greitai ir profesionaliai paskiepijusiai medikei Sophie.

„Paklaustas, ką daryti turintiems galimybę skiepytis, bet dvejojantiems, Nerijus atsako, kad jis pats su entuziazmu skiepijosi pirmai progai pasitaikius, ir tik po skiepijimo sužinojo, kurią vakciną jam suleido. Taip sutapo, kad Nerijus skiepų eilėje pataikė tiesiai į vidurį, mat vakar paskelbta, jog JK jau paskiepijo daugiau nei pusę suaugusių gyventojų, apie 27 mln. žmonių. Iki tol jis kantriai ir sąžiningai laukė savo eilės šioje visuotinėje, nemokamoje gyventojų vakcinavimo programoje, o skiepui jį registravau šią savaitę, pradėjus skiepyti gyventojus virš 50 metų“, – pasakojo moteris.

„Facebook“ nuotr.

Europos vaistų agentūrai (EVA) ketvirtadienį paskelbė, kad kompanijos „AstraZeneca“ ir Oksfordo universiteto mokslininkų sukurta vakcina nuo koronaviruso saugi.

Daugelis šalių, kurios buvo sustabdžiusios skiepijimą šia vakcina, vakcinaciją ja atnaujino. Lietuva taip pat laikinai šia vakcina tautiečių neskiepijo.

Pirmadienį „AstraZeneca“ vakcina ketina pasiskiepyti Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda, premjerė Ingrida Šimonytė, Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen ir sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šeimyneles? pasakos

Šeimyneles? pasakos portretas
Manipuliuoja su mokesčiais o taip dorai pasakoja

milijardierius,

milijardierius, portretas
kažkokiam remontuojamame sandelyje, sienos apsilaupę, nedadažytos, alia medpersonalija kažkokiu murzinu chalatu, be pirštinių. Ar tik ne protą pnisate /

tebūna

tebūna portretas
jam legva žemelė
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių