A. Veryga apie situaciją Vilniuje: norėjome daugiau „feelingo“, turime daugiau viruso

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga sako, kad Vilniaus miesto savivaldybė „nuolat ieško būdų, kaip apeiti reikalavimus ir rekomendacijas“.

„Vėliau, pamačius, kad situacija yra bloga, puola kaltinti ministeriją dėl neva neatsekamų kontaktų ir panašių dalykų. Puikiai prisimenu administracijos direktoriaus pasisakymus, kad nereikia čia nieko riboti ir reikia labai preciziškai taikyti priemones. Tai turime dabar rezultatą „precizinių“ priemonių“, – nuotolinėje spaudos konferencijoje teigė A. Veryga.

Anot jo, naktinėse pasilinksminimo vietose saugumo priemonių nėra laikomasi.

„Dar kartą galiu pasikartoti, kad man rytais tenka anksti važiuoti į darbą ir puikiai matydavau, kas vykdavo šalia naktinių klubų, kur žmonės skirstydavosi, jokios aliuzijos į nustatytus reikalavimus nebuvo ir negalėjo būti. Tai, kaip žmonės ten elgdavosi, keista būtų, jei situacija Vilniuje nebūtų pablogėjusi. Kaip norėjome, taip ir turime“, – sakė ministras.

„Norėjome laisvės, gal perfrazuojant kai kuriuos politikus, daugiau „feelingo“, tai dabar turime daugiau koronaviruso“, – pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
šimtai žmonių norėjo papulti pas gydytojus ,o teko mirti dėl vieno idioto klaidų...

nežiniukas

nežiniukas portretas
apie feelingą kalbėjo E. Masiulis, lyg ir

o vat

o vat portretas
kodel tas durnelis neskelbe pries metus, tuo paciu metu, kiek susirgo gripu ir KIEK BUTENT NUO JO MIRE ZMONIU,???? aaaaa
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių