Vidaus reikalų ir Finansų ministerijose – po tris COVID-19 atvejus

Vidaus reikalų ir Finansų ministerijose COVID-19 serga po tris darbuotojus, dar septyni atvejai nustatyti Vidaus reikalų ministerijai (VRM) pavaldžiuose departamentuose.

Kaip BNS sakė VRM Strateginės komunikacijos skyriaus vedėjas Mindaugas Bajarūnas, šie atvejai tarpusavyje nėra susiję, jie nustatyti praėjusią savaitę ir anksčiau.

Nustačius šiuos atvejus, ministerija ir jai pavaldūs departamentai dirba nuotoliniu būdu, izoliacijoje yra keliolika kontaktą turėjusių žmonių.

„Kiek aiškinomės, pasirodo, tie žmonės, kuriems buvo diagnozuotas virusas, jie iš kitos aplinkos gavo, ne dėl to, kad kolegos užkrėtė kolegas“, – sakė M. Bajarūnas.

Finansų ministerija BNS informavo, kad joje šiuo metu taip pat yra trys COVID-19 atvejai, jie nėra susiję tarpusavyje, todėl ministerija pabrėžia, kad protrūkio joje nėra.

„Šiuo metu ministerijoje patvirtinti trys COVID-19 atvejai, kurie nustatyti trims valstybės tarnautojams. Visi trys atvejai nėra tarpusavyje susiję. Kontaktiniai asmenys nustatyti ir yra saviizoliacijoje“, – rašoma pateiktame atsakyme.

Visos ministerijos patalpos reguliariai dezinfekuojamos, o darbas, kiek įmanoma, organizuojamas nuotoliniu būdu.

Šiuo metu COVID-19 tebeserga 8301 asmuo, pasveiko – 4582.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilnietis

Vilnietis portretas
Daiva žinai ką???? Užsikrušk kale
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių