Vietnamas skelbia aptikęs naują hibridinę koronaviruso atmainą

Vietnamas aptiko naują koronaviruso atmainą, kuri sparčiai plinta oru ir yra indiškosios ir britiškosios atmainų hibridas, pranešė valstybinė šalies televizija.

Vietnamui nepavyksta suvaldyti naujų protrūkių daugiau nei pusėje šalies teritorijos, įskaitant pramonines zonas ir didelius miestus, tokius kaip Hanojus ir Ho Ši Minas.

Vietname iš viso nustatyta daugiau nei 6 700 COVID-19 atvejų ir 47 mirtys, tačiau dauguma jų užfiksuota šiemet balandį–gegužę.

„Aptikome naują hibridinę atmainą iš indiškosios ir britiškosios atmainų. Šios atmainos virusas greitai plinta oru. Viruso koncentracija gerklės gleivinėje greitai didėja ir patenka į išorę“, – teigė Vietnamo sveikatos apsaugos ministras Nguyen Thanh Longas.

Jis nepatikslino, kiek žmonių užsikrėtė šia naująja koronaviruso atmaina, tačiau patikino, kad Vietnamas greitai pristatys atradimą.

Iki šiol Vietname buvo užfiksuoti užsikrėtimo atvejai septyniomis koronaviruso atmainomis.

Komunistų partijos valdoma šalis iki balandžio intensyviu karantinu sugebėjo suvaldyti COVID-19 plitimą, todėl galėjo kiek sušvelninti apribojimus, tačiau pastarosiomis savaitėmis užfiksuoti protrūkiai privertė vėl griežtinti karantiną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įdomu

Įdomu portretas
Kada bus aptikta hibridinė koronaviruso atmaina kartu su viduriavimu? Tada kiekvienas kostelėjimas baigsis pilnomis kelnėmis!

Vika

Vika portretas
karai baigiasi, marai baigiasi ir sifeliai ...., bet ""hibridinės "" koronoviruso atmainos nesibaigia...kiek laukti, kas atsakys- manau, turi būti atsakingi ??? Negi tai amžinybė, blogiau ir už mirtį ....???)

AŠ manau

AŠ manau portretas
Kai pasiklausai kur gausi laimėtus pinigus ar kur dingsi po karantino.? Tai kuoskubiau keliausiu.Manau tokieks gryžusiems paskirti visšbuti kur turi įzoliuotis kiek nustatyta ir patys už viską apsimoką.Kaip yra daugeli šalių.Kitaip jie nesilaiko karantino ir platina įvairų virusą ir ligas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių