Pereiti į pagrindinį turinį

Automobilis, vairuojamas griaučių

2011-08-01 20:23
Automobilis, vairuojamas griaučių
Automobilis, vairuojamas griaučių / norulesnoshame.files.wordpress.com nuotr.

Žvilgterėję pro galinį veidrodėlį, policininkai negalėjo patikėti savo akimis – paskui juos važiuojantis automobilis buvo vairuojamas skeleto.

Sutelkę visą savo drąsą, pareigūnai nusprendė šį automobilį, riedantį Vokietijos miesto Plattlingo keliais, sustabdyti ir patyrinėti keistąjį vairuotoją įdėmiau. Paaiškėjo, kad mašina registruota Didžiojoje Britanijoje, o priklauso ji šalia skeleto sėdinčiam labai sutrikusiam 23-ejų metų vaikinui Martinui Williamsui.

Šis policijai papasakojo, kad vietiniame blusų turguje nusipirko plastikinį natūralaus dydžio žmogaus skeleto modelį. Nenorėdamas, kad naujasis trapus pirkinys jį gabenant nukentėtų, nusprendė šį įkurdinti priekinėje keleivio sėdynėje.

Kaip vėliau policijos pareigūnas pasakojo, jis su savo kolega tik vėliau atsitokėjo, kad automobilis – britiškas, taigi ir vairas įtaisytas ne kairėje, o dešinėje pusėje. Vadinasi, skeletas buvo pasodintas ne vairuotojo, o keleivio sėdynėje, rašo orange.co.uk.

Taigi nei policininkams, nei Martinui Williamsui jaudintis nevertėjo. „Jokių kaltinimų vaikinui nepateiksime, nes vežiotis skeletą savo automobilyje nėra draudžiama “, – šypsodamiesi tikino Austrijos policijos pareigūnai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų