Pereiti į pagrindinį turinį

„Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį

2011-11-30 13:11
„Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį „Bentley“ koncepcinis modelis: iš praeities - tiesiai į ateitį

Dizaineris ir technologas Andreas Fougneris sukūrė prabangaus iš praeities į ateitį žengiančio „Bentley“ dizainą. 

Koncepciniame modelyje švedų dizaineris naudoja itin daug medinės apdailos detalių. Šį kartą gana keistokai – medžio apdaila naudojama kėbulo išorinėse detalėse. Apžvelgus automobilio eksterjerą, kuriame derinama senovinės medžio detalės su LED žibintais, „Bentley“ modelį galima vertinti kaip labai modernų. 

Nors išore šis koncepcinis modelis žengtų atgal į praeitį, dizaineris teigia, kad „Bentley“ turės visas įmanomas naujausias technologijas. Todėl galima manyti, kad koncepcinio modelio interjeras bus itin šiuolaikiškas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų