Pereiti į pagrindinį turinį

„Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje

2011-09-09 19:15
„Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje „Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje „Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje „Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje „Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje „Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje „Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje „Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje „Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje „Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje „Bugatti Galibier“: dar nepakankamai „piktas“, kad būtų prekyboje

Visi „Bugatti“ gaminami produktai turi keletą bendrų bruožų. Superautomobilių gamintojai daugiausia dėmesio skiria tam, kad „Bugatti“ išlaikytų greičiausio automobilio titulą. 

Tačiau „Bugatti“ turi ir kitą akcentą – jie gamina tik „piktus“ superautomobilius.

„Bugatti“ vadovybė priėmė sprendimą į prekybą nepaleisti naujojo „Bugatti Galibier“. 

„Galibier“ modelis yra nepakankamai „piktas“, kad atitiktų „Bugatti“ įvaizdį“, - teigė įmonės vadovas Volfgangas Durheimeris.

„Galibier“ keturių durų koncepcinis sedano modelis turi 800 AG. Modelio viduje – daugiau erdvės, nes automobilio galinė dalis yra kiek ilgesnė. 

„Bugatti“ vadovybė „Galibier“ modeliui žalią šviesą uždegs tik tuomet, kai bus įsitikę, kad modelis atitinka visas siektinas „Bugatti“ normas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų