Pereiti į pagrindinį turinį

F-1 lenktynininkas pravirkdė savo draugę

2011-07-27 12:07
F-1 lenktynininkas pravirkdė savo draugę
F-1 lenktynininkas pravirkdė savo draugę / Scanpix.ee nuotr.

F-1 komandos "Sauber" narys japonas Kamui Kobayashi, kalbėdamas su žurnalistais apgailestavo, kad jam savaitgalį nepavyko "su vėjeliu" pasivažinėti "Šiaurine kilpa", kurią jo draugai vadina "Žaliuoju pragaru".

Tai dalis Niurburgringo trąsos, kuri nutiesta per mišką. Ji laikoma pačia sunkiausia trąsos dalimi, pasižyminčia greitais ir sudėtingais posūkiais, kurie įvaro baimės ne vienam vairuotojui. Be to trasoje yra tramplinų, per kuriuos važiuodami automobiliai tiesiog atsiplešia nuo asfalto.

Viename iš posūkių 1976- aisias skaudžią avariją patyrė ir vos nesudegė F-1 lenktynininkas "Nikis" Lauda. Po šio įvykio Niurnburgringe nustota rengti brangiausio automobilių sporto pasaulyje pirmenybes. F-1 lenktynės pradėtos rengti Hockenheimo trasoje.

O šiandien visiems norintiems "Šiaurinė kilpa" atidaryta. Vieno rato apvažiavimas trasoje kainuoa 22 eurus.

Šia galimybe ir nusprendė pasinaudoti K.Kobayashi, į keleivio sėdynę pasisodinęs savo merginą. Lenktynininkas tikėjosi apvažiuoti bent keturis ratus. Tačiau vos tik pilotas pradėjo mėgautis važiavimo malonumu jo draugė pradėjo raudoti ir maldauti, kad Kobayashi važiuotų lėčiau. Taigi K.Kobayashi trasos įveikimo laikas - daugiau kaip 20 minučių. Be abejo tai buvo pirmas ir paskutinis tądien važiuotas lenktyninko ratas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų