Pereiti į pagrindinį turinį

M.Webberio ateitis "Red Bull" paaiškės rugpjūtį

2011-07-13 18:31
M.Webberio ateitis "Red Bull" paaiškės rugpjūtį
M.Webberio ateitis "Red Bull" paaiškės rugpjūtį / Scanpix.ee nuotr.

F-1 komandos "Red Bull" vadovas teigia, kad jau rugpjūtį aptars Marko Webberio ateitį komandoje. Asmeninėje sąskaitoje šį sezoną M.Webberis jau turi 124 taškus ir čempionate užima antrąją vietą, pralaimėdamas tik komandos draugui Sebastianui Vetteliui. "Mes susitiksime su Marku rugpjūčio pabaigoje ir priimsime bendrą sprendimą",- sakė komandos vadovas Kristianas Horneris.

Komandos vadovas prisipažino, kad yra nepatenkintas M.Webberio sukelta rizikinga situacija, kai jis Silverstono trąsoje lenkė savo komandos draugą S.Vettelį. Tuomet komandos štabas per raciją Webberiui sakė nelenkti komandos darugo, tačiau sportininkas komandos strategų reikalavimui nepakluso.

"Jis rizikavo, kad pats neteks užimamos trečiosios vietos, o Sebastianas - antrosios. Nesėkmės atveju komanda galėjo netekti 33 taškų.Aš suprantu, kad jis lenktyninkas, bet jis ėmėsi nepamatuotos rizikos, kuri galėjo išprovokuoti skaudžią avariją. Jeigu visi 500 komandos narių galvotų tik apie save, mes nebūtume pasiekė to, ką turime dabar",- teigė "Red Bull" vadovas.

"Red Bull" komanda F-1 čempionate, surinkusi 328 taškus, yra konstruktorių taurės lyderė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų