Naudoti BMW - tiesiai iš gamintojo

Oficiali BMW Group atstovė „Krasta Auto" prisijungė prie tarptautinės programos „BMW Premium Selection" ir nuo šiol lietuviams pasiūlys kokybiškus bei patikimus naudotus  automobilius tiesiai iš BMW gamintojo. „Krasta Auto" užtikrins visas garantijas automobilio techninei būklei bei jo eksplotacijai.

Pasak „Krasta auto" pardavimų vadovės Rasos Klimavičiūtės, nauja paslauga pradedama teikti atsižvelgiant į augantį naudotų saugių ir kokybiškų automobilių poreikį Lietuvoje.

„Lietuvos automobilių parkas pasenęs ir prastos būklės, ne visi vairuotojai turi galimybę įsigyti naujus automobilius, todėl siekiame patenkinti ne tik naujų BMW automobilių savininkų poreikius, tačiau ir tų, kurie pageidauja kelerių metų senumo patikimo automobilio su visomis garantijomis arba nori pakeisti automobilį į naujesnį modelį - teigia R.Klimavičiūtė.

Pasak jos, „Krasta Auto" užtikrins, kad naudotų automobilių pardavimo paslauga savo kokybe ir aptarnavimo lygiu nenusileis naujų automobilių pardavimams, o pirkėjai galės sužinoti  patikimą dokumentuotą informaciją apie parduodamo automobilio istoriją.

Nuo šių metų spalio mėn. lietuviai „Krasta Auto" prisijungs prie gamintojo sistemos, kurioje pats vartotojas galės internetu naršyti gamintojo sandėliuose ir išsirinkti norimą naudotą BMW automobilį, o jo pargabenimu į Lietuvą pasirūpins „Krasta Auto".

Tarptautinėje „BMW Premium Selection" programoje dalyvauja naudoti BMW automobiliai, kurie yra ne senesni kaip penkerių metų ir nuvažiavę ne daugiau kaip 120 tūkst. kilometrų. Jiems bus teikiama 12 ir daugiau mėnesių garantija, kuria, esant poreikiui, galima pasinaudoti bet kuriame autorizuotame BMW centre visoje Europoje. Kiekvienas programos automobilis turi patikros dokumentą, kuriame išsamiai pateikti visi duomenys - eksploatacijos istorija, techninė būklė, įvardinti patikros darbai. Garantiniu laikotarpiu „BMW Premium Selection" automobiliams galios ir nemokamos techninės pagalbos kelyje paslauga.

Visi programos automobiliai bus nuodugniai patikrinti 72 taškų patikros metu, kur bus įvertintos visos jų detalės - nuo oro pagalvių iki degimo žvakių, taip užtikrinant automobilio techninės būklės patikimumą.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių