Keliams skiriami milijonai eurų, bet kone pusė jų – prastos būklės: kodėl?

Grįžti į straipsnį

Alis...

Alis... portretas
matyt, atėjo laikas privatizuoti ir kelius...

Alis...

Alis... portretas
kelius reikia ne lopyti, o išasfaltuoti kelio atkarpomis remontuojant tas duobes, kad būtų vientisa danga... tada tarnautų ilgiau... ir ne taip erzintų važiuojant... dabar, matyt, kažkokie sušikti normatyvai neleidžia...

Ačkarikas

Ačkarikas  portretas
Ant rusų stumiam tik ir kritikuojam, o darom lygiai tą pati. Žiūri kur galima euriuką sutaupyt ar pavogt. Paskui stebisi visi kaip čia taip.

Įprastas dalykas

Įprastas dalykas portretas
Kaip skiriami - taip išvagiami.

nejuokin

nejuokin portretas
Vagiam,vagiam,ko stebeties,jug niekas ne uzka neatsako,tvarkos nera,vagiam kur ka galima ,sovietu iprociai dar gyvuoja pilnai,kai svolacius prades sodinti,atimti turtus tada bijos vogti ponai garbingieji,o dabar visi paperkami ,net teismai paperkami,AS TAU TU MAN,kada baigsis sitas apsurdas lietuvoje,

skiep

skiep portretas
ne Lietuvos keliams skiriami o Ukrainos.

Sūduvis

Sūduvis portretas
O todėl kad keliams skirtų pinigų pusė nusėda privačiose mašnose, o likusieji patenka ant kelių perkant prastos kokybės medžiagas ir pažeidžiant technologijas kokybiškam kelių tiesimui ir remontui.

Joo

Joo portretas
Keliai nyksta, o pažiūrėkit anukas ir visa Landzbyyrgių šaika turtėja.

Dirbau

Dirbau portretas
sioje srityje prie anos santvarkos ir dabar. Taip,kaip grobstoma dabar - anais laikais niekas isivaizduoti negalejo! Todel viskas ir eina 6iknon jau 30 metu.

Anonimas

Anonimas portretas
atkatas = VAGYSTE !

teisingai kalbi

teisingai kalbi portretas
švogeri

jis

jis portretas
statomi prisilaikant norminių aktų... tai gal laikas keisti tuos jūsų norminius aktus? Gal reikia griežtinti sąlygas? Labai lengva pasislėpti po biurokratiniais dokumentais, taip į priekį nenueisime.

Anonimas

Anonimas portretas
Atkatai tai ne vagystė , neklaidinkit visuominės .

Kada

Kada portretas
Lietuvoj bus įkurtas nepriklausomas skyrius , kuris tikrins kur nueina pinigai. Tada bus ok. Žodžiu skyrius kuris seks ir baus ir tikrins pačius seimūnus.... bet to dar labai ilgai nebus.... kgb dokumentų pakelti ir tai neleidžia. ... bėkite jaunimas iš šito ubagyno

Kuba

Kuba portretas
Ką, kone pusė eurų blogos būklės...tada ką darysite užteks tik daliai kelių..???

Hehe

Hehe portretas
Juk dabar prioritetas Ukraina - ten visi pinigai. Ar kada matet laiptus i Triju kryziu kalna? Net tiems pinigu neatsiranda, tai kilometriniams keliams tuo labiau.

baltijos

baltijos portretas
tigras nudvesi

tai

tai portretas
kol nebus isasfaltuoti /elitsaikos/ kiemu privaziavimai kaip farskverno tai /runkeliai/ ir toliau gales takeliai vaiksciot ir smetoniskai basomis braidyt per upeli sako sveika ypac nervams jei dar nuo /kazko/ begi?===

CHUNTOS DVELKSMAS

CHUNTOS DVELKSMAS portretas
TAI NE VALSTYBĖ ,O LADSBERGIŲ UAB-as.Įvažiavus iš Lenkijos į Lietuvą iš kart pasidaro gėda,pakelės nepjautos.stulpiukai su atšvaistas išvartyti,pakelėse sukiužusios bakūžės,tikrai,kad landsberginiams ne visos šalies reikalai ir gerbūvis rūpi.o tik ,kaip savo kišenes pripildyti.

Ro.Masiulis

Ro.Masiulis portretas
Keliai blogi todėl, kad egzistuoja švogerių nebaudžiamumas. Prisiminkime, kai Rokas Masiulis tapo ministru, jis ištyrė LT kelius ir paskelbė, kad didžioji jų dalis labai bloga, nes juos tiesiant kelininkai [aiškiai asmeninėms reikėmės] dirbo itin "taupiai".

Anonimas

Anonimas portretas
todel KAD pese YRA ISVOGIAMA ! ( atkatai )

visa LIETUVA

visa LIETUVA portretas
Duobėta keliai tai tragiški ,iš Lenku juokemės senai dabar jie iš musu juokiasi .

Manau

Manau  portretas
Kai koncervai valdžioi krize LT

pagrindinius žulikus kelininkus pakartu

pagrindinius žulikus kelininkus pakartu portretas
ant stulpų palei kelia, kokybė graitai pagerėtu

Anonimas

Anonimas portretas
Kapitalizmas ir fasizmas - rojus Lietuvos partiniams ir prezidenturos vagims.

Komentaras

Komentaras portretas
Kvailas klausimas.Lyg nežinotų,kad vagia.

Ui

Ui portretas
Pusė eurų prastos būklės? Tikrai, kodėl? Turėtų būt visi. Raštininkai jūs raštininkai...

Anonimas

Anonimas portretas
valdžios daug ir tarp jos pinigai ištirpsta o keliai kaip rėtis kur palopiti o kur ir ne,ir matomai tas tęsis dar ilgai nes dešinė nežino ka daro kairė ir kai bardakas valdžiai lengviau slėpt viska.

kodėl ?

kodėl ? portretas
todėl, kad yra toks dalykėlis, kuris vadinasi : otkatas

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
taip,skiriami milijonai,bet jokiu budu neapsimoka tiesti kokybiskus kelius,biski palopo,biski nutiesia,niekas rimtai tu darbu neivertina,puse,jeigu ne daugiau pinigu isvogia ir po metu klykia duokit dar,cia mafiozinis biznis i vsio

Pranas

Pranas portretas
Kelius projektuoja buvęs Transporto m-jos LIETKELPROJEKTAS. Kelius stato kelių statybos asocijacijai priklausantys statybininkai, buvę transporto ministerijoje. Užsakovo funkcijas vykdo Transporto m-jos įmonė, ji ir priima darbus. jei pažiūrėsi 10 metų specialistų jiudėjimą- juda iš vienos į kitą išvardintas įmones...tai kad jų realiai niekas nekotroliuja.

Anonimas

Anonimas portretas
Todėl kad tik sau milijonus į kišenes karaunasi, vagia, nedirba taip kaip turėtų dirbti. Dėkokit ruskiam kad kelius gerus paliko, gal dar keleta metų pasivažinėsim, galutinai nesukiuž.

todel

todel portretas
kad valdo konservastai ir ju tarpe niekieno nerinktas kusynskas

fas fas

fas fas portretas
todel, kad padaro plonesni - siauresni kelia ir jau namas vagiui kokiam iseina, kaip ir su statybom ar renovacijom

Dai

Dai portretas
Nuo 1991 m. Panevėžys - Ramygala kaptaliai remontuotas jei neklystu 3 kartus. Paplatėjo po sprindį, kelias sankryžas išgrindė trinkelėmis ir finale E67 pristatė ženklų greitis max. 70. Tai kogi mes tuomet verkiam kad nėra pinigų ir normalių kelių.

Ch

Ch portretas
Palaikomas pastovus biznis milijonams plauti...

Onė

Onė portretas
Na patys esat naivūs ar manot mes esam naivūs,čia net rašyti ir galvoti nėra ką.greitai ir pradinukai žinos,kad valdžia yra patys didžiausi grobstytojai o kur dar tie visoki pinigų konservuotojai .....o ką keliai na truputį palopysim,dėl akių,ane.

Svolociai

Svolociai portretas
Todel ,kad isvagia.100%.

Galerijos

Daugiau straipsnių