Ataskaita: kas penktas gyventojas susiduria su skurdo rizika

Grįžti į straipsnį

KĄ Į TAI LANDSBERGINĖ ŠUTVĖ?

KĄ Į TAI LANDSBERGINĖ ŠUTVĖ? portretas
"Kas penktas gyventojas Lietuvoje gyvena žemiau skurdo ribos"...Ir tai - po 31 metų "nepriklausomybės"!!! Tik juokas imi iš mūsų išverstaskūrių "didvyrių" D.Grybauskaitės, L.Linkevičiaus, V. ir G.Landsbergių, Anušausko ir dar eilė tų, kurie tik prisigrobė ir išvogė Lietuvą ir šiandien mes jau stovime ant prarajos krašto ekonomikos ir užsienio politikos srityse. O šiais metais - kapstysimės pačiame dugne. Kas ir kada už tai atsakys?!

pastaba

pastaba portretas
manau 10 procentu is to skustanciuju dirba sau, nelegaliai, be jokiu patentu ir pan. o oficialas pajamas sodra mato pasalpas, o realiai zmogus dirba SAU uz grynus. kitas dalykas dar kad del tu skurstanciuju niekas nieko nedaro, nei turtingiems neyveda ANTROJO NT MOKESCIO, nei daugiau nei VIENA MASINA TURINCIU ASMENU NEAPMOKESTINA, ir pan, o Simonyte su savo mergaitemis sneka apie AKCIZO MOKESCIUS per MAZUS, sneka apie auto mokescius, sneka apie siuksliu kainu augima ir t.t....na bardakas, nesutvarko nei vienos srities ir jau bardakas.

Algimantas Tamulionis

Algimantas Tamulionis portretas
Ne tik kas penktas, o greitai ir pusė Lietuvos gyventojų pajus kainas. Pateikiu tik vieną pavyzdį: tai produktas, kurio nevartojo net santykinai pasiturintys gyventojai - apie rūkytą varškės sūrį LUKŠIŲ su česnakais.(1 kg. kainavo apie 7,99 euro, dabar 10,83 euro). Nesistebiu kainų šuoliu, bet labiausiai stebina KAINOS PAKĖLIMO METODIKA ! - 330 gr. sūrelio kaina pakilo virš 35 procentų (nuo 1,84 euro iki 2,49 euro) !!! PAAIŠKINIMAS LABAI PAPRASTAS. NES : nereikia nei neto svorio padidinti, nei česnakų, varškės, cukraus, druskos, net pieno rūgšties koncentracijos ir kitų gradientų, kiekių, nei pačios prekės formos ir išvaizdos pakeisti - REIKIA TIK PAKEISTI ĮPAKAVIMO FORMĄ Į POPIERINĮ TRIKAMPĮ, DAR PALIEKANT TĄ PATĮ CELOFANINĮ MAIŠELĮ VIDUJE, IR JAU KITA PREKĖS KAINA, KOKIĄ TIK NORI, NES BUS KITAS PREKĖS KODAS ! ŠTAI KOKIA GUDRI MANIPULIACIJA, JUMS PILIEČIAI !!!

>

>  portretas
Ka,"tuo klausimu",sako advokatu taryba,jos pirminYYYkas,EZTT teismas "ant sienos","geroves valstybes" aukstalipys !?Gal kokia "studija" uz pora limonu reiktu ... ?

L?

L? portretas
Kodėl mano aplinkoje nėra skurstančių? Na mano pensija nuo jos paskyrimo iki š. m. sausio 1 d. padidėjo tik 200 eurų. Žmonos per panašų laiką padidėjo 156 eurais. Mažoka? Per abu surenkam kas mėnesį 1470 eurų. Na dar surenku dirbdamas individualiai iki 500 eurų per mėnesį. Skurdas.(?).

lobas

lobas portretas
Melas. Kas penktas turi nuosavą namą, du automobilius ir butą mieste, kurį išnuomoja ir mokesčių nemoka.

Morganai

Morganai portretas
Pas mus sąžiningai dirbti ir mokėti mokesčius neapsimoka. Senatvėje vistiek skurdas , kas nevogė, tam dabar vargelis beldžia į duris

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
KGB agentai sako kad gyvenate laisvi, ko jums dar reikia. Taip ir viskas vyksta jau 31 metu ir visiems gerai.....reikia už save pastovėti, o čia...

moketu

moketu  portretas
neverkite LAISVOJE LIETUVOJE visai nemokeciau pencijos .visur buvo mokama juodais pinigais kaip ir dabar panašiai.moketu kaip uzsieni uz 1val.viskas butu aisku o sako viena moka kita nuo nuotaikos moka alga.

ups

ups portretas
tos ataskaitos valdžios nedomina, kaip ir žmonės, sąžiningai dirbę, mokėję mokesčius, o dabar gaunantys pensijas žemiau skurdo ribos...daugiau kaip 30 metų mus mulkina, o turtus kraunasi 10% pateptųjų....jei galėčiau atsukti laiką atgal, dirbčiau juodai....

man su 41 metu darbo stazo gaunama pensija

man su 41 metu darbo stazo gaunama pensija portretas
KAD PASIEKCIAU SKURDO RIBOS 430 EURU RIBOS ZONA ...TRUKSTA DAR 100 EURU .....RANDUOSI ZEMIAU ZEMIAUSIOS SKURDO RIBOS --IR TOKIU KAIP AS DAUGUMA PENSININKU...

Galerijos

Daugiau straipsnių