Atleidimų bangą pavijo didesnė – atlyginimų mažinimo

Grįžti į straipsnį

Išsaugojo - 3 mėn rinkodaros darbas už prastovą

Išsaugojo - 3 mėn rinkodaros darbas už prastovą portretas
Nesaugojo, jau 3 mėnesius dirbu už prastovos minimumą. Todėl rinkoje tokia situacija. Neatleido dėl to, kad net už 1 mėnesį mokėti nenorėjo. Realybėje tai įteisintas priverstinis darbas už minimumą. Atsiuntė man užduotį ir parašė, kad aš darysiu savo noru. Dabar kai padirbėjau nemokamai, pas jį liko daug pinigų - sako pasamdys mergaitę už minimumą kad būtų konkurencija. Atleido su priklausančiais pinigais tik sąžiningi, o tokių nėra daug. Mokama darbdaviams už priverstinį nemokamą darbą be jokių įsipareigojimų, mažėja rinkos kainą. O už savo nemokamą darbą turėsiu sumokėti antrą kartą - grąžinant valstybės paskolą.

Peadėti reikia nuo to: o kas yra tie darbdaviai Lietuvoje?

Peadėti reikia nuo to: o kas yra tie darbdaviai Lietuvoje? portretas
Kas jie tokie? kokia jų tikroji kilmė, o nesusigalvota išdailinta biografija? Ką išties baigė, kokią aukštąją? Koks tikrasis išsilavinimas, gebėjimai, žinių lygis? Kokia reputacija, koks požiūris į nelegalius pinigus? kokia moralinė nuostata, ar turi narkomanų ar išsigimusių vaikų, kurių išlaikymas nerealiai brangus? Kelinta žmona ir kas ji, koks jos išsilavinimas, pomėgiai... ir taoliau//

Taip

Taip portretas
Valdzia ir seimas cia gerai prisiko savo istatymu leidimais, kurie palankus tik darbdaviams.

Antanas

Antanas  portretas
O kur patriotinė dvasia, ške dėl tėvynės ir jos piliečių!!!! A ponai patriotai!!! Tai patys tegu ir dirba už grašius, ške.

jis

jis portretas
Liūdna tiesa... žinoma ne visiems 100% verslininkų taikoma, bet daugumai. Bet nereikia vien ant verslininkų nurašyti- visa mūsų visuomenė kraujuoja dėl pagarbos ir tolerancijos vienas kitam, čia yra uždaras ratas, kuris nesikeičia.

Blinda, Tadas Blinda

Blinda, Tadas Blinda portretas
Kazkas prie nuosavu dvaru kelius asfaltuojasi uz zmoniu pinigus, o kazkam greit prisieis i gatve gyventi eiti.

Anonimas

Anonimas portretas
Kur 6 milijardai? Kada bus keiciamas prakistas "Darbo kodeksas" ir ant zemes nuleisti darbdaviai?

Taip

Taip portretas
Jau visi zino seniai, kad Lietuvos verslininkeliai godus ir sykstus. Jie verciau darbuotojui atlyginima sumazins bet ne savo pelna, kuris, kaip jie skaito, turi buti kaip baslys i zeme ikaltas ir netrumpinamas. Absurdas ir geda salies verslininkams.

Kaunas

Kaunas portretas
Uzsikruskite su savo minimumu vergvaldziai-klumpakojai. Europoje dirbsim,o jums spyga ble......Parazitai-burzujai.

Anonimas

Anonimas portretas
uuo minimuma ir pencijas per pus sumazins,ot dziaugsmo bus runkeliams,gales kruopom ir makaronais dziaugtis

Durna boba Ruginienė

Durna boba Ruginienė portretas
Nusišneka . Tik loja , ir loja, užtarėja mat darbininkų, tai iš kur tie dideli atlyginimai, tegu dziaugesi kad ir tiek gauna, nereikia būt APŽORAI.

Galerijos

Daugiau straipsnių