Baltijos uostai pajuto krovinių stygių

Grįžti į straipsnį

c

c portretas
užtat smarvės stygiu nepajutom

vatiniui kodėlčiui

vatiniui kodėlčiui portretas
Tai Ust-Luga seniai jau pastatyta. Apie kokią pabaigą čia vebleni? Gal apie "Gazprom" SGD terminalą, kurio milžinas molio kojomis nesugebės pastatyti be valstybės paramos? :) Apie griūvančias Ust-Lugos krantines girdėjai? Dėl jų Lietuvai SGD parduodančio "Novatek" savininkas, Putino draugelis ir Suomijos pilietis bei mokesčių rezidentas Timčenko pasitraukė iš Ust-Lugos uosto. Už 200 mln. USD bandė atsikratyti aktyvais uoste, bet pavyko, greičiausiai, už dar mažiau. Ir spjovė Timčenko ant Ust-Lugos, ir įkūrė savo SGD eksporto terminalą pusiau kariniame Vysocke šiauriau. Grynai rusiški reikalai, nes Ust-Lugos vieta šiaip jau labai gera, palanki ir patogi.

Kęstas

Kęstas portretas
Tai, panele Grybauskaite, sakote, kinų vergai suvalgys Jūsų sūrelius? "Kitas trūkumas, kuris padėjo Trumpui nukeliauti su pirmąja "Amerika yra svarbiausia" banga į Baltuosius rūmus, buvo tas, kad Kinija suvalgė Vakarų pramonės darbo vietas (kur Lietuvos linų pramonė - Kinijoje...). Steve'o Bannono komentaras yra provokuojantis hiperboliškumas - „Kiekvienas kapitalistas, jei galėtų, pasirinktų vergų darbą, o Kinijoje kapitalistai įgijo totalitarinę merkantilistinę gamybos bazę, paremtą vergų darbu“, bet ne be tiesos branduolio. Globalizacija ir laisvas kapitalo judėjimas ne visiems buvo gražus ir tobulas, kaip rodo didelis pastarųjų metų nacionalistinis ir nativistinis judėjimas." Šiais laikais vergų darbu galima naudotis neamžinai. Pernelyg daug demokratijos turime. Vežkite tuos sūrelius Grybauskaitei ir Nausėdai. Tegul panelė ir ponas juos valgo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimui

Anonimui portretas
Tai yra provincijos likimas, visi pinigu srautai parišti ant Vilniaus.

Saulius

Saulius portretas
Ir mazes toliau,kol lojo musu sunys rusai susistate terminalus ir papuskit i sikna viska ves per savo uostus,ojus lokit,.teisus komentatorius galit pradet statyt kotedzus uoste,o toj grybauskaites geldoj irenkit debiliskumo muzieju nu ir dar alubari,tikrai daugiau pelno atnes.

>Anonimas

>Anonimas portretas
Pilnai sutinku, del tuos uosto pletros visi pinigai Vilniui, o Klaipedai lieka tik susije "malonumai", kaip oro tarsa, smarve, ir haosas miesto keliuose .

na

na portretas
čia tikriausia trydalioja Klaipėdos uosto veikėjai, visur jie mato konkurentus, kiek žinau Klasco irgi panikoje, jie tik prieš kelis metus už milžiniškus pinigus baigė statyti sandėlius terminalus biriems kroviniams, o nebus krovinių, jiems krachas, jie privatus uabas

Tep tep

Tep tep portretas
Broliai klumpakojai žinokit kad Batkai nera nepakeičiamu. Ir aplamai kam jums uostas, užtatykit krantines kotedžais ir bus jums laime:) Jums rusas-burliokas latvis-zirgo galva baltarusas -diktatorius. Aplink draugu neturit esat tikra "tranzitine šalis" Džiugaujat kad Kaliningradas -20% tai ir Lietuvos geležinkeliai -20%tranzito o tai nemenki pinigai. Ne:)

Kęstas

Kęstas portretas
Tai, panele Grybauskaite, sakote, kinų vergai suvalgys Jūsų sūrelius? "Kitas trūkumas, kuris padėjo Trumpui nukeliauti su pirmąja "Amerika yra svarbiausia" banga į Baltuosius rūmus, buvo tas, kad Kinija suvalgėVakarų pranonės darbus (kur Lietuvos linų pramonė - Kinijoje...). Steve'o Bannono komentaras yra provokuojantis hiperboliškumas - „Kiekvienas kapitalistas, jei galėtų, pasirinktų vergų darbą, o Kinijoje kapitalistai įgijo totalitarinę merkantilistinę gamybos bazę, paremtą vergų darbu“, bet ne be tiesos branduolio. Globalizacija ir laisvas kapitalo judėjimas ne visiems buvo gražus ir tobulas, kaip rodo didelis pastarųjų metų nacionalistinis ir nativistinis judėjimas." Šiais laikais vergų darbu galima naudotis neamžinai. Pernelyg daug demokratijos turime. Vežkite tuos sūrelius Grybauskaitei ir Nausėdai. Tegul panelė ir ponas juos valgo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

dv

dv portretas
Kada uosto samrvēs stygiu pajusim ..?

Alis...

Alis... portretas
rusai per nedraugišką šalį nebenori prekiauti...

to >to kodel

to  >to kodel portretas
kelis kartu pigesnis kuras??? gal tu ir blaivykis vatnike, kuras ne daugiau nei du kartus pigenis, ir jis nėra pagrindinis sąnaudų komponentas. Apie 150 km lanką iš vis patyliu, eik toliau kiseliov tv žiūrėti, kremliaus zombi, tik ten “tikra komsomolskja pravda, t.u. neginčijama tiesa”:)))))

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip gerai butu Klaipedai jeigu Rusija, Baltarusija, Kazachstanas, Kinija NUSTOTU gabenti savo krovinius per Klaipeda. Mes klaipedieciai is to jokios naudos neturim , bet nuodija pilnu pajegumu. Rusija PRIVALO BLOKUOTI Klaipeda is juros puses.

>to kodel

>to kodel portretas
išsiblaivyk, kokia dar ekonomika, pas ruskius 4 kartus pigesnis kuras tai ir vežimo kainos žymiai mažesnės, to pačio uosto paslaugos kelis kartus pigesnės, na lankas maxsimum 150 km, o dar visokias jiems lengvatas pritaikys, o visokios rizikos, tai margo genelio pasakos

to kodel

to kodel portretas
tu vatnike bent ekonomine logika pasitelk nerasinejes nesamoniu. Baltarusijai niekada nebus naudinga savo krovinius vezti darant toky lanka, tai smarkiai padidintu pervezimo kastus, plius rusija korupcijos virsune, tai pakeliui vezant puse tu kroviniu gali netiketai “pradingti”, rizika milziniska. Durniu Baltarusijoje irgi nera, visi skaiciuoja savo pinigus kapitalizme.

Xa xa

Xa xa portretas
vatnyku komentai kažkas iš fantastikos srities:))) praplautasmeginiai zombiai, ar jūs bent skaitėt straipsnį?????Klaipėda sėdi pliuse, o ruskyno nustekentas karalaučiaus uostas krenta jau virš 20 proc., jie gi savi, bet kenčia labiausiai dėl pasaulinės ekonomikos letėjimo!!!! išsiblaivykit viena kartą nuo bojaryšniko amžino gėrimo ir pažiūrėkit pagaliau tiesai į akis nevarę savo pasenusios apgailėtinos rusknyno propagandos.

kodėl

kodėl portretas
niekas nerašo, kad Rusijos Ust-Lugo uosto statybos jau eina prie pabaigos, o tai reiškia, kad greit jis galės priimti du kartus daugiau krovinių, tai reiškia, kad visi kroviniai pas juos ateis Balltijos šalių uostų sąskaita, tame tarpe ir Baltarusijos kroviniai, o biriems kroviniams pas juos statomas net specialus uostas

Šiaip

Šiaip  portretas
Šiaip reikia plėsti uostą, ar gal geriau, reikia plėšti runkelius kol dar galima. Šunauja ške.

toliau spjaudysiu

toliau spjaudysiu portretas
Tai ir toliau galima drąsiai spjaudyti į burliokų pusę. Klaipėda jau seniai nebėra kritiškai priklausoma nuo krovinių iš Rytų. Kalba eina apie didžiųjų konteinervežių tranzitą. Burliokija jau netgi oficialiai ruošiasi nerti į recesiją, tai dar mažiau galimybių turės išsidirbinėti. Per kokį uostą krauti lieps Užsakovas, per tokį burliai ir kraus. :)

lojančiam

lojančiam portretas
Tai Karaliaučius ir krenta labiausiai. :) Kur visi sprindinio Pimpischano žadėti keltai tarp Piterio ir Karaliaučiaus? Ai, taigi "Kūzios" nuskandinto doko ištraukti vis nepajėgia, kokie dar keltai! :) Kalbama, kad ir "Kūzia" be sraigtų į vandenį nušoko tada, dabar niekas nežino kaip juos uždėti be PD-50. :)

Lojimas

Lojimas portretas
Nėra to blogo, kad neišeitų į gerą - gal balsą treniruodami išugdysime savo Karuzo?

tai

tai portretas
Tai kaip ten - rusai ir baltarusiai puola ar nepuola tvarto prieigas?

Eng

Eng portretas
O kai Lukasenkai truks kantrybe, tai visi pajaus, ir gales pasakyti aciu musu debilam prie valdziuos.

Anonimas

Anonimas portretas
krize pareina !!!

KLP

KLP portretas
5 proc augimas tai labai daug, nors man kaip Klaipedieciui geriau butu maziau nes miestas is to neturi jokios naudos tik triuksmas ir uzterstumas, uoste dirba labai mazai klaipedieciu, gatves uzkimstos furomis pravaziuot neimanoma.

Romas

Romas portretas
O kuo čia Vaitkus dėtas?

gtg

gtg portretas
o ko jus tikites? amzino augimo? :D taip nebuna. Idomiausia yra tai, kad dar visai neseniai buvo rasyta, jog siu mete krova musa rekordus ir t.t., o dabar sia, kad nori, stygius atsirado :D

Hahaha

Hahaha portretas
Dar lokit į Rusijos pusę, ir laikykite sikna jankiams tai ne tik krovos neliks bet ir ekonomika išnyks iš Lietuvos,o siaip gerai,kad taip,protingą žmogų korupcionieriai landzbergiu hunta nušalino Vaitku tai dabar dziaukites

Magyla biznierius

Magyla biznierius portretas
Kaip ne laiku! Mes jau ruošėme uosto plėtrą, norėjom į tą reikaliuką įmerkti keletą milijardų (žinoma, ne savų).

Brisius

Brisius portretas
Daugiau lokit pries rusus....taibus visai blogai........

Ti

Ti portretas
Nueme p.Vaitku , dingo ir uosto krova.

tai

tai portretas
Kaip losi, taip atsilieps, pasiutusių brisių lojimas į dangų neina :)

Galerijos

Daugiau straipsnių